Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo da imamo prvog vrhunskog komentatora u nagradnoj igri Oslobodi svoje misli! Pokreni diskusiju i osvoji vrhunski odmor na planini!

Rang lista

1. Korisničko ime Coa, mail: aleksandar******@hotmail.com,

broj komentara: 190

2. Korisničko ime maratara985, mail: mara*******@gmail.com,

broj komentara: 56

3. Korisničko ime Danica23, mail: danica*********@gmail.com,

broj komentara: 7

A mi, nastavljamo da se igramo i dalje. Čekamo sledećeg nedeljnog pobednika koji će imati najveći broj postavljenih i odobrenih komentara tokom nedelje.

Ne zaboravite, svake srede u ponoć započinje novi nedeljni nagradni ciklus, čime se broj komentara od prethodnih nedelja poništava i ne računa u tekućoj nedelji. Na taj način svi imaju jednake šanse da osvoje nagradu u narednom krugu takmičenja.

Sledećeg pobednika proglašavamo 30. avgusta u 12h, a komentari se broje sve do utorka u ponoć.

Šta možeš osvojiti?

Poklon vaučer za Gorski Hotel & Spa na Kopaoniku podrazumeva dva noćenja u Superior sobi na bazi polupansiona (doručak i večera) za dve osobe, kao i upotrebu spa centra i ostalih besplatnih sadržaja koje hotel ima na raspolaganju. Hotel poseduje sopstvenu garažu i parking koji će biti besplatan za dobitnike.

Vaučer se može iskoristiti bilo kojim danima u nedelji do 30.10.2023. godine.

Promo Foto Galerija Gorski Hotel & Spa

Ostanite s nama i pratite nas na društvenim mrežama kako biste bili u toku sa vestima o nagradnoj igri, kao i svim budućim aktivostima i novostima.