Kada pogledate Instagram profile influensera, lako je poverovati da su njihovi životi "med i mleko", te da im se sve daje "na tacni". Ono što mnogi ne vide, a bez čega nema uspeha, je ogroman rad i trud koji mnogi od njih ulažu u svoje biznise o čemu najbolje svedoči primer Milana Maglova, našeg najpoznatijeg influensera.

On je jedan je od naših najuspešnijih edukatora i influensera iz oblasti promocije biznisa na društvenim mrežama, a koliko je uspešan govori činjenica da je zahvaljujući svojim marljivim radom uspeo da kupi čak tri stana.

Međutim, pre velikog novca i slave, ovaj talentovani mladić prešao je dug put, te je u jednom trenutku, kako je sam pričao, radio i kao kondukter na liniji 53, ali i kao prodavac knjiga.

Danas je iza njega veliki broj saradnji i kampanja, a o ovim i privatnim detaljima prvi put je pričao je sa Isidorom Lukić u emisiji "Realna priča" na Kurir TV.

Milan do sada nikada nije pričao o detinjstvu, te mnogi ne znaju kako je izgledao njegov put.

"Kao dete sam više puta izgubio sve. Moja porodica je dva puta izgubila dom u ratu, odrastao sam u ratnim okolnostima bez igračaka, nismo imali struju. Ja bih mogao danas da izvlačim iz te priče koja se dešavala 90-ih godina potresne momente i da obrazlažem zašto je meni loše u životu, zašto sam ja tužan zbog tih stvari koje su mi se desile. Menjao sam 6 škola i sada neko kada to čuje kaže "Strašno". I to jesu bile strašne stvari, ali opet, ja iz toga izvlačim najbolje stvari koje su me osnažile i zašto sam to što jesam danas", rekao je Milan.

milan maglov sam je zaradio za tri stana
printscreen/youtube 

Pre društvenih mreža bavio se takođe marketingom, a prvi angažman dobio je pred kraj studija. "Dobijem ja posao pre nego što sam završio fakultet i počeo sam da radim u marketinškoj agenciji. Sedam godina sam radio najrazličitije projekte. Bio sam dobar u tome i išao sam korak po korak. Nisam imao veze, ni leđa, nisam se libio posla... Sve sam radio da se dokažem, a mislim da toga fali mladima danas. Ja mislim da je to bio dobar put", rekao je Milan Maglov.

A otkrio da je kupio tri stana od društvenih mreža.

"Nisam ja kupio jedan stan, ja sam kupio tri stana od svog posla na pošten način. Odlučio sam da ovo prvi put kažem javno. Nisam nikome ukrao, imam dve firme, radim kao konj, da se tako izrazim i što ne bih onda kupio tri stana", rekao je Milan i dodao da je veoma ponosan, te da veruje da će mnogi biti inspirani njegovom pričom. Maglov je u "Realnoj priči" otkrio i kako danas radi, šta mu donosi najveću zaradu i uspeh, a sve to možete pogledati u nastavku:

REALNA PRIČA - MILAN MAGLOV - 14.01.2023. Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!