Pre samo 5 godina, influenserka i danas zagovornica veganske ishrane Larisa Me borila se sa brojnim zdravstvenim problemima. Bila je na ivici da postane dijabetičarka, visok holesterol i pretilo joj je da uzima lekove do kraja života, a zbog akni koje je imala ne samo po licu, već i po telu, pala je u depresiju i završila na medikamentima. 

Međutim, onda je 2017. godine našla način da sve promeni. Kako ništa od onoga što su joj savetovali stručnjaci nije pomagalo, prešla je na veganski način ishrane. Takva ishrana podrazumeva da se ne kupuju ili koriste proizvodi životinjskog porekla, niti se konzumira termički obrađena hrana, jer navodno temperatura uništava enzime.

"Posle samo dve nedelje novog načina života, počela sam da doživljavam trenutno olakšanje svojih simptoma i na kraju sam preokrenula sva svoja zdravstvena stanja, prestala sam da uzimam lekove i sada sam najzdravija u svom životu", rekla je Larisa i dodala da mnogo mesa, posebno svinjetine, ima parazite. Larisa je "detoksikovala" svoje telo od životinjskih proizvoda koristeći biljne formule.

Ona je dodala i da joj se povećao nivo energije i poboljšalo raspoloženje.

Inače, njena ishrana uglavnom se sastoji od voća, salata, sirovog povrća, orašastih plodova i semena, a na svom Instagramu često deli veganske recepte i savete. 

Međutim, Larsina promena stila života nije došla bez posledica. Naime, sve to se negativno odrazilo na njen odnos sa prijateljima i porodicom jer često pokušava da ih ubedi da promene ishranu, međutim, mnogi oko nje to odbijaju.