Kejli Boldvin Vilkinson celog života imala je problem da se reši viška kilograma. Probala je sve metode, dijete, izgladnjivala se, vežbala, ali skala na vagi uvek je pokazivala isto. 

Na kraju se odlučila na radikalni potez - operaciju želuca kako bi ugradila gastrični bajpas. Za one koji ne znaju, u pitanju je hirurška procedura kojom se smanjuje želudac, pa samim tim brže osetite sitost za vreme jela i generalno se manje kalorija apsorbuje iz hrane koja se konzumira.

"Uvek sam bila bucmasta, ali počela sam da se borim sa svojom težinom nakon što sam rodila dete. Stalno sam bila na dijeti, izgubila bih par kilograma, a onda bi proradio jo-jo efekat i dobila bih na kilaži čak i više nego pre dijete. Postalo je još teže da izgubim na težini nakon rođenja drugog deteta", objašnjava Kejli.

"Upala sam u kolotečinu i jedva sam kuvala. Bilo je mnogo lakše jesti hranu za poneti – trošila sam oko 200 evra nedeljno na ishranu", iskrena je ona.

Kejli je u Turskoj pronašla kliniku koja uspešno radi ovaj vid operacije, a za nju je potprošila oko 3.500 evra. Kada su kilogrami nestali pojavio se novi problem, a to je koža koja je ostala da visi. Kako je bila rešena da svoje telo dovede do savršenstva, nije žalila novac, pa je za uklanjanje viška kože potrošila nešto više od 5.000 evra.

"Nisam imala operaciju samo zbog sebe, već i zbog svoje dece", kaže Kejli. Nakon godinu dana ponovo je posetila kliniku na kojoj je još jednom zategla stomak i stavila implante u grudi. Za to vreme Kejli je izgubila neverovatnih 53 kilograma.

"Sada sam u mogućnosti da više stvari radim sa decom, vodim ih na kupanje ili trčanje po parku. Prokomentarisali su koliko sam srećnija, što je bilo neverovatno čuti. Moj BMI je sada zdrav, više nisam gojazna, ne ostajem bez daha kada se penjem stepenicama i zglobovi me više ne bole", zaključila je ona.