Naš kolega, novinar Igor Karanov preminuo je u utorak uveče u Beogradu u 49. godini.

Igor Karanov nedavno je počeo da radi na emisiju "Priča o priči“ za Insajder TV. Godinama se bavio novinarstvom u štampanim i digitalnim medijima.

Karanov je talenat i posvećenost iskazivao više od dve decenije kroz novinarski rad u različitim medijima – od novosadskog "Dnevnika", "Blica", preko magazina "Svet","Puls", "Profil", "Ekskluziv“ "Gloria", "Playboy","Hello!", "Story"... Igor je radio u Adria media grupi kao novinar i urednik u izdanjima Men's Health, kao urednik kulture učestvovao je u kreiranju i radu na brendu Wanted, a pisao je i za magazine Cosmo i Elle.

Mnogi su voleli i Igorov blog koji je pisao na Facebook strani AllMe. Uz to, on je radio kao spoljni saradnik, pisao za brojne časopise kao što su Newsweek, FHM, CKM i drugi. Objavio je četiri knjige. Za "Vek bez ikog“, jednu od svoje tri knjige poezije, Karanov je dobio "Matićev šal", a objavio je i roman "Dnevnik jednog vladara“.

Iznenadni i prerani odlazak Igora Karanova je veliki gubitak, ne samo zbog činjenice da je Igor bio riznica znanja i lepote reči, već i zbog toga što nas je napustio čovek koji je plenio dušom.