"HOĆE LI SE PONOVITI SCENARIO SA BREDLIJEM?" Ledi Gaga sve bliskija na setu sa glavnim glumcem, iako ima devojku

Ledi Gaga na snimanju filma "Kuća Guči" postala previše bliska sa glavnim glumcem Adamom Drajverom

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pevačica Ledi Gaga (34) osvojila je publiku u celom svetu kada se 2018. godine prvi put pojavila u glumačkoj ulozi u filmu 'Zvezda je rođena'. Debitantkinja je tada sarađivala s proslavljenim Bredlijem Kuperom (46), a hemija koju su dočarali na filmskom platnu toliko je bila uverljiva su ubrzo nakon premijere krenule i priče o njihovoj romansi u stvarnom životu.

Njih dvoje su negirali takva nagađanja, a Bredli je u jeku skandala prekinuo dugogodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom Šajk, s kojom ima i trogodišnju ćerku Leu. Taj raskid dodatno je dao maha šuškanju o vezi Kupera i Gage, iako nikad nije dokazana, brojna publika i dalje smatra kako su oni bili više od prijatelja.

I dok je od filma "Zvezda je rođena" prošlo i više od dve godine, Gaga nije napustila svoju glumačku karijeru i prihvatila je ulogu u filmu "House of Gucci".

Ova drama govori o životu i ubistvu Maurcija Gučija, direktora modnog brenda Gucci, i njegove supruge, Patricije Ređani, koja je 1995. godine naručila suprugovo ubistvo. Ledi Gaga se već neko vreme nalazi u Italiji, tačnije u Rimu gde je pod budnim okom tamošnjih paparaca.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Film se trenutno snima pod vodstvom reditelja Ridlija Skota, a fotke sa snimanja koje kruže društvenim mrežama postale su glavna tema javnosti i medija.

Vrckava Gaga osim što u filmu glumi slavnu Patriciju Ređani, ponovo snima sa zgodnim holivudskim glumcem.

Reč je o Amerikancu Adamu Drajveru (37) koji se proslavio ulogom u filmu "Marriage Story".

Fotografije sa seta na kojima njih dvoje u duhu Gučijevih izmjenjuju nežnosti, nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

"Hoće li se ponoviti scenario kao s Bredlijem?", pitaju se fanovi na društvenim mrežama s obzirom na to da i Adam ima partnerku.