DIJETA MAJE BEROVIĆ: Ovo je jelovnik kojim je skinula 5 kg i liniju dovela do savršenstva

Osim specijalnog režima ishrane, vežbala sam mnogo više, rekla je Berovićeva

Wanted

Maja Berović, pevačica, nikad nije izgledala bolje. Pevačica je iskoristila pandemiju korona virusa, tokom koje nema zakazane svirke, da se posveti sebi i svom izgledu. Krenula je na rigoroznu dijetu i pojačala intenzitet vežbanja, pa je brzinski skinula pet kilograma viška. Uspela je čak i da se odrekne svoje omiljene hrane - slatkiša.

- Smršala sam pet kilograma, koji su mi falili da bih imala idealnu formu. U tome sam uspela jer sam istrajna. Moj jedini greh su slatkiši. Baš mi fale! Ipak, već nekoliko meseci uspešno odolevam da ne pojedem ništa slatko - kaže Maja.

Ona dodaje da je oduvek oscilirala sa kilažom, ali da sada uspeva da održi vitku liniju jer je otkrila pravi recept za to: život bez šećera i svakodnevno vežbanje.

- Nikad mi se nije dogodilo da imam deset kilograma viška, jer znam kada treba da stanem dok jedem, ali sam često išla nekoliko kilograma gore-dole. Zato sam izolaciju iskoristila da se posvetim sebi. Osim specijalnog režima ishrane, vežbala sam mnogo više - priča Berovićeva, koja smatra da je fizička aktivnost ključna za mršavljenje i održavanje kilaže.

- Treniram sama kod kuće. Trudim se da to bude svaki dan. Nekada mi polazi za rukom, nekada ne. Trening mi traje sat vremena. Kad je reč o ishrani, Maja se trudi da na njenom stolu nema crvenog mesa, testa i kolača.

- Na mom jelovniku ima više proteina, a mnogo manje ugljenih hidrata i namirnica koje se dugo vare. U poslednje vreme pravim smutije od svežeg voća i povrća, koji mi mnogo prijaju - priča pevačica, a na pitanje da li je pravilna ishrana veoma skupa odgovara:

- Najskuplja je ona koja vas dovede do toga da se loše osećate i ugrozite zdravlje. Zbog toga je važno da ljudi vežbaju i izbace nezdrave namirnice. Ko ne stigne da trenira, treba makar svaki dan da prepešači šest kilometara.

Maja objašnjava zbog čega je njenim kolegama, pa i njoj, teško da održe željenu kilažu.

- Kada sam nastupala do pet ujutru, pre odlaska u krevet organizam mi je tražio da nešto pojedem, jer se posle koncerta osećam kao da sam odradila jak trening. A to nikako nije zdravo! Tako se poremeti metabolizam ružno izgledate. Sigurna sam da tu grešku više neću ponavljati - kaže pevačica za "Hit".

Youtube, Instagram Poznata pevačica otkriva kako je liniju dovela do savršenstva.

Ovako se hrani Maja Berović

Doručak: Smuti od različitog voća i povrća.

Ručak: Meso i sveže salata ili bareno povrće.

Večera: Smut od porvrća.

Trik savet: Pijte što više različitijih čajeva i mnogo vode.