POLITIKA OTVARA SVA VRATA: Pastorka Kamale Haris postaje manekenka, potpisala ugovor sa čuvenom agencijom

Mlada devojka šetaće pistama rame uz rame sa slavnim modelima kao što su Bela Hadidi, Kendal Džener, Karli Klos...

Instagram

Druga ćerka Amerike od svečane inauguracije u Vašingtonu ima sasvim novu ulogu. Naime, Ela Emhof (21), pastorka potpredsednice Kamale Haris, potpisala je unosan ugovor s poznatom modeling agencijom IMG Models.

Ela i Amanda potpisivanjem modnog ugovora sa agencijom IMG Models pridružile su se vrhunskim modelima današnjice poput Amerikanki Điđi Hadid i Karli Klos.

"Više se ne vodimo za polom i konfekcijskim brojem", prokomentarisao je Ivan Bart, predsednik agencije za The New York Times. Na pitanje zašto su pastorki američke potpredsednice ponudili modni ugovor, Bart je izjavio sledeće:

"Ela komunicira ovaj trenutak u vremenu. Poseduje drskost i odiše radošću".

Instagram 

Bart je takođe dodao da, kada je 21-godišnju Elu na inauguraciji ugledao u kaputu s potpisom italijanskog brenda Miu Miu, pomislio kako odlično komunicira s modom. Sudeći po njenom Instagram profilu, Ela iskazuje jasan afinitet prema odeći i modi. Trenutno je apsolvent na uglednoj njujorškoj školi dizajna Parsons i studira likovnu umetnost s fokusom na tekstil. Poslednjih nekoliko godina, prema napisima The New York Times-a, povremeno se upuštala u svet modelinga.

"Kao neko ko je, poput mnogih mladih devojaka, imao problema sa samopouzdanjem, zastrašujuće je otići u ovaj svet koji je hiperfokusiran na vas i vaš fizički izgled", izjavila je nova uzdanica agencije IMG Models obećavši kako će biti deo te potrebne promene u modnoj industriji kao neko sa stvarno čudnim tetovažama i fanki frizurom.

Instagram Mlada devojka šetaće pistama rame uz rame sa slavnim modelima.

Osim Ele, čelnici agencije u svoje redove su primili i Amandu Gorman (22) godišnju pesnikinju koja je takođe uspela da uveliča svečanu inauguraciju u Vašingtonu. Više o tome pročitajte OVDE.