MIŠIĆAVA PRINCEZA NEKADA JE IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE: Na fotkama starim 20 godina prepoznali bi je samo najbliži

Iako su princezu često optuživali za operaciju zbog njenog neobičnog nosa, ona je zapravo prošla kroz nešto drugo.

Nikolay DOYCHINOV / AFP / Profimedia

Nakon što se bugarskaprinceza Kalina pojavila u javnosti, svi su bili šokirani njenim izgledom. Retko se pojavljuje u javnosti, a ovih dana snimljena je u društvu supruga Kitina Munjoza i sina Simeona Hasana Munjoza u Sofiji.

Nove fotografije dokazuju da je princeza drastično promenila stil, ali i fizički izgled. Odevena u haljinu bez rukava, princeza je pokazala izuzetno mišićave ruke, ali i znatno tamniji ten od onog koji je imala ranije. Pored toga, promenila je frizuru.

Iako su princezu često optuživali za operaciju zbog njenog neobičnog nosa, ona je zapravo prošla kroz nešto drugo. Naime, Kalina je zadobila lakšu povredu koja joj je pri padu polomila zube.

Tokom lečenja došlo je do infekcije u njenoj vilici, zbog čega je morala hitno da operiše nos kako bi sprečila širenje. Ovo je na kraju trajno promenilo izgled njenog nosa.

Sada su osvanule i njene dvadesetogodišnje fotografije na kojima princeza izgleda gotovo neprepoznatljivo. Njena figura je tada bila mnogo slabija, kao i frizura, nos i drugi delovi lica. Pored toga, u to vreme je negovala prilično drugačiji imidž i nosila je malo ženstveniju odeću.

U oktobru 2002. godine princeza se udala za španskog pomorskog navigatora Munjoza, koji je 14 godina stariji od nje. Pet godina kasnije dobili su sina Simeona, prvog člana bugarske kraljevske porodice koji je rođen u Bugarskoj od 1937. godine. Maleni je dobila ime po svom ocu, kralju Simeonu II. Kalina je peto dete kralja i njegove žene Margarite.

Izvor: Wanted A.N.