SLAVNOM GLUMCU PAO MRAK NA OČI NA SRED NJUJORKA: Vrištao, mahao rukama, potpuno van sebe

Seriju režira Oskarom nominovana Lora Lini koja je ranije režirala i glumila u hit seriji 'Ozark'

JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuveni 51-godišnjak, koji igra vlasnika noćnog kluba Džejka Fridkena, vrištao je na koleginicu Ebi Li (37) tokom snimanja napetog dijaloga. Džud Lo je bio ležerno obučen u beli prsluk, koji je kombinovao sa patikama i kardiganom, a ubrzo je usledila i promena kostima, odnosno crno odelo.

MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, seriju režira Lora Lini, nominovana za Oskara, koja je ranije režirala i glumila u hit seriji „Ozark”. Na setu je nekoliko puta fotografisana kako razgovara sa Loom, u patikama i kačketu, odišući samopouzdanjem, bodri glumačku ekipu i ekipu iza kulisa, piše Dejli mejl.

MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Smeštena u nedostižni svet njujorškog noćnog života, serija Netfliks se fokusira na braću koju igraju Džud Lo i Džejson Bejtmen, koji je igrali muža režiserke u nagrađivanoj kriminalističkoj drami „Ozark“, koja je završena 2022. nakon pet godina.

JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Budući da će igrati braću, veruje se da će njihova dinamika sigurno zaokupiti gledaoce kada serija, koja je prvi put najavljena u oktobru 2022, bude premijerno prikazana. Džejson je pustio kosu zbog uloge, a njegov novi izgled iznenadio je fanove ranije ovog meseca kada ga je pokazao na NBA utakmici u Madison Square Gardenu.

Bonus video

This browser does not support the video element.

Mama se posvađala s komšinicom zbog lopte  TikTok/ reneebarendregt

Izvor: Wanted A.N.