Glumac Džud Lo nedavno je prošetao crvenim tepihom na premijeri filma 'Le Jeu De La Reine' u Parizu, a brojne obožavaoce iznenadio je glumčev mladalački izgled u 51. godini. Lo je dugi niz godina poznat kao jedan od najlepših glumaca na svetu, a osim po uspešnoj glumačkoj karijeri, poznat je i po burnom ljubavnom životu.

Miljenik žena, sa četiri različite žene ima sedmoro dece, a sreću je pronašao sa 14 godina mlađom suprugom Filipom Koan sa kojom je u braku od 2019. godine. Međutim, pre nego što je pronašao ljubav sa Filipom, glumac je bio poznat kao serijski preljubnik.

Džud Lo na premijeri u parizu
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, britanska lepotica je od 1997. do 2003. godine bila u braku sa Sejdi Frost, glumicom koju je upoznao na snimanju filma 'Šoping'. Zajedno su imali troje dece, a brak se završio neslavno zbog afere glumca sa Sienom Miler.

Miler i Lo su se verili samo nekoliko meseci nakon upoznavanja, ali je sve propalo kada je on priznao aferu sa dadiljom svoje dece. Lo je tada izdao saopštenje za javnost u kojem se izvinio svojoj verenici, ali mu ona nije oprostila. Taj ljubavni brodolom nije sprečio glumca da utehu potraži u zagrljaju drugih lepotica, pa je 2008. po četvrti put postao otac.

profimedia-0581484294.jpg
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Njegova kratka veza sa manekenkom Samantom Burk rezultirala je rođenjem druge ćerke Lo, a 2015. je dobio i treću ćerku. Tako je 2015. sa Ketrin Harding dočekao svoje peto dete i tako postao otac tri devojčice i dva dečaka.

Lo sada drži svoj privatni život podalje od očiju javnosti, a sa suprugom Filipom ima dvoje dece. Par trenutno uživa u porodičnom životu, a svi se nadaju da će njihova ljubav potrajati.

Bonus video

Dadilja bogataša Tiktok/evellynsingleton

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.