"NJEN DOKTOR TREBA BITI TUŽEN" Bila je jedna od najlepših glumica, a sada zabrinjava pojavom, svi se pitaju - ŠTA JOJ JE

Megan Foks godinama nazivaju najlepšom ženom na svetu, ali njene najnovije fotografije šokirale su fanove.

Shotgetter / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je i u danima najveće slave Megan optuživana da je preterala sa estetskim operacijama, tek sada su krenule prave kritike na njen račun. Naime, nakon velike žurke u Las Vegasu nakon pobede Čifsa na Superboulu, društvenim mrežama se proširila fotografija Tejlor Svift i njenog dečka Trevisa Kelsa i Megan i njenog dečka Mašin Gan Kelija.

Meganino lice je iskrivljeno na fotografiji. Njene usne su predimenzionirane, jagodice naglašene, a koža oko očiju neprirodno zategnuta.

Megan je od nedavno na meti komentara javnosti, kako zbog veze sa reperom Mašin Gan Kelijem, tako i zbog fizičkog izgleda koji je popravila estetskim i plastičnim korekcijama.

"Zašto je ovo uradila od prelepog lica", "Bila je tako lepa...", "Doktor koji joj je ovo radio treba biti tužen!", samo su neki od komentara na mrežama.

Trenutno je verena sa kontroverznim reperom, a vest je mnoge ostavila bez teksta. Naime, pre njega je bila u 10-godišnjem braku sa glumcem Brajanom Ostinom Grinom i nije se ni izbliza toliko pojavljivala u medijima.

Shutterstock 

U maju 2020. u javnosti su se pojavile informacije o njihovom razvodu, iako se činilo da sa svoja tri sina žive pravu ljubavnu idilu.

Nekoliko meseci ranije, Megan je učestvovala u snimanju muzičkog spota muzičara, gde se zaljubila u njega. Pisalo se da je Brajan iz medija saznao da se razvode, a naravno, svi su bili na njegovoj strani.

Iako mnogi ne razumeju kako je mogla da pređe 's konja na magarca', mnogi se slažu da je sada kada je sa Keli drugačija osoba nego kada je bila sa Grinom. Njen stil je postao prilično kontroverzan, njene objave na društvenim mrežama upitne i preuveličane, a njen izgled nikad više veštački.

Kako se Megan menjala tokom godina pogledajte u galeriji:

 Bonus video

This browser does not support the video element.

Muz nije hteo da prosi pre plasticne operacije   Tiktok/@sydneypurl

Izvor: Wanted A.N.