Američki muzičar Mašin Gan Keli, navodno je, kako se piše, promenio ime.

Ovo je, naime, bila želja njegovih obožavalaca, a pošto je na koncertu video transparent "Promeni ime", novost da je to učinio je navodno otkrio na žurki magazina "GQ".

Dečko Megan Foks je i na svom nalogu na Instagramu objavio nekoliko fotografija, dok je u opisu stavio samo "Mašin".

- Želimo da promeniš ime. Želimo da izbaciš "Mašin Gan" da ne veličaš oružje. Samo izbaci "Mašin Gan" - vikali su mu, navodno, na koncertu.

Muzičarevim fanovima se, naime, ne dopada to što u svom imenu promoviše oružje, te su ga zbog toga terali da to promeni.

Megan i Mašin
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Podsetimo, Mašin Gan Keli je već neko vreme u turbulentnoj vezi sa Megan Foks, a pričalo se i da su raskinuli. Međutim, ako se to i desilo, došlo je do pomirenja, a ona je nedavno u zbirci poezije koju je objavila opisala detalje njihove veze, ali i pisala o pobačaju koji je imala.

AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia Par koji ne prestaje da privlači pažnju

 Bonus video

ŠTA IMA? Evo koji poremećaj ima Megan Foks MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: 24 sedam