KADA SE PRE 30 GODINA ZABAVLJAO S NJENOM SESTROM ONA SE NIJE NI RODILA: Dikaprio opet u fazi "ne iznad 25 godina"

Leonardo Dikaprio zaveo je lepoticu s čijom sestrom je bio pre 30 godina

Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tri decenije nakon što je Leonardo Dikaprio bio u vezi sa starijom sestrom Kejt, proveo je noć u društvu 25-godišnje Loti Mos u jednom noćnom klubu u Londonu. Očevici su primetili kako su zajedno uživali tokom zabave.

„Imate Leonarda Dikaprija i Loti Mos u istoj sobi, normalno da su privlačili jedno drugo“,rekao je jedan izvor za Daily Mail.

„Pričali su i smejali se do kasnih sati, sve dok nije bilo vreme za polazak. Napustili su klub zajedno u ranim satima nakon što su se jako dobro proveli. Ljude je to navelo na tračeve jer oboje su poznate osobe koje vole dobar provod“, dodao je izvor.

Shutterstock 

„Leo i Loti su se odlično zabavljali i činilo se da su jako bliski. Stigli su odvojeno, ali u razmaku od samo nekoliko minuta bili su za stolom s drugim prijateljima. Njihova bliskost je privlačila poglede, a ljudi u klubu su spominjali Kejt Mos kao i činjenicu da je Loti u pravim godinama za Lea“,rekao je drugi izvor za The Sun.

Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ranije te večeri Dikaprio (49) je bio na londonskoj projekciji svog najnovijeg filmskog hita „Killers Of The Flower Moon“.

Pročitaj još: NIJEDNU NE ŽENI JER NIJE KAO JELENA: Sa novom devojkom biće još samo 360 dana, a skandal kada mu je EX isekla lice krije

Nakon posete noćnom klubu, Leonardo je krenuo ka popularnom restoranu i baru Chiltern Firehouse, koji je omiljen među poznatim ličnostima. Stigao je u bar pre Loti, gde su se zabavljali. Loti Mos još nije bila ni rođena kada je Leonardo imao kratku romansu sa njenom sestrom Kejt u decembru 1993. godine, neposredno pre nego što je ona započela vezu sa Džonijem Depom.

Shutterstock 

Iako su se Leo i Kejt upoznali tokom svojih tinejdžerskih godina i provodili su puno vremena zajedno, njihova romansa na kraju je bila kratkog daha.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ŠTA IMA? ŽENA OD SULTANA I VUK MOB OTKRILI DA SU U VEZI  MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić


Izvor: Wanted A.N.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!