KO SU DECA ŽARKA LAUŠEVIĆA Sa sinom je glumio, prva ćerka je udata za MUZIČARA koji radi za Apple, druga je LEPA kao san

Slavni glumac Žarko Laušević ostavio je iza sebe troje dece, sina i dve ćerke.

Antonio Ahel/ATAIMAGES

Srbija još uvek ne može da se pomiri sa vešću da glumačkog velikana Žarka Lauševića više nema. Podsetimo, glumac je preminuo 15. novembra, nakon kraće bolesti, u 64. godini.

Njegova smrt ostavila je neutešne milione fanova, prijatelje, kolege i na prvom mestu, njegovu porodicu, ponajviše sina i dve ćerke.

Screenshot/Instagram  Popularni glumac je ovih dana otpušten iz bolnice

Lauševićevi naslednici retko su se eksponirali u javnosti, s obzirom da je glumac svoj privatni život držao dalje od radoznalih pogleda. Poznato je da se ženio dva puta – najpre je od 1982. do 1998. godine bio u braku s Majom s kojom je dobio dvoje dece, i od koje se razveo dok je bio u zatvoru.

S njom je najpre dobio ćerku Asju, koja danas živi u Americi, a već nekoliko godina je u skladnom braku s Nikolom Boškovićem.

U pitanju je muzičar iz Crne Gore s kojim je zasnovala život u Njujorku. Nikola je danas gradi uspešnu karijeru u kompaniji Apple i jedan je od najboljih u svom poslu. 

Instagram 

Žarko Laušević i Maja zajedno su dobili i sina Dušana, koji je kao trogodišnjak igrao u filmu "Bolje od bekstva" pored svog oca. On se ne eksponira previše u medijima, a pre nekoliko godina se pisalo da je doktorirao.

printscreen/youtube 

S drugom suprugom Anitom Roganović, Laušević je dobio ćerku Janu, lepoticu koja stanuje na ostrvu Ruzvelt, u Njujorku, a pisalo se da je bila instruktorka plivanja za decu.

Instagram 

Instagram 

Pročitajte još: SVI SU NAVIJALI DA SE NAJLEPŠA JUGOSLOVENKA I LAUŠEVIĆ SMUVAJU: A onda je on otišao u ZATVOR, a ona završila u KOLICIMA

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Žarko Laušević iskreno o glumi, otkrio detalje NOVE ULOGE  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!