Žarko Laušević nedavno je saznao da boluje od karcinoma pluća, a sa ovom opakom dijagnozom, koja hara po Srbiji, legendarni glumac se borio kao lav. Nažalost, bolest je bila jača, a nemile vesti da je slavni glumac preminuo saopštila je njegova druga supruga Anita

Podsetimo, Laušević je godinama bio u skladnom braku sa suprugom Anitom, profesionalnom šminkerkom sa kojom je dobio ćerku Janu. Par je živeo u Americi skoro 20 godina, a ona je postala priznato ime među velikim zvezdama, koje su isticale da je fenomenalna za saradnju, te da je sve zahteve sa lakoćom ispunjavala.

Anita je rođena u Ljubljani, a radila je na veoma popularnim projektima kao što su "Seks i grad" i "Spajdermen 2". Sarađivala je i s velikim holivudskim zvezdama poput Leonarda Dikaprija i Kejt Vinslet.

Žarko je svoju sadašnju ženu upoznao dok je još bio u braku, a o ljubavi s njom pisao je i u svojoj knjizi "Godina prođe, dan nikad".

"Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma "Boj na Kosovu". Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku Andreu. Bez "ј" . Dolazi otmena, visoka, lepa. "Razvodim sе", reče mi danas".

Kako je Žarko retko kada davao izjave za medije, i krio svoj privatni život od očiju javnosti, o njegovoj ljubavi sa suprugom Anitom smo mogli da pročitamo u njegovim autobiografijama.

"Ona ume da se veseli mom uspehu duže od trajanja aplauza koji bih dobio. I pati sa mnom mnogo duže od trajanja zvuka koji je moj pad izazvao", napisao je glumac o supruzi u svojoj knjizi i time je jasno koliko je ljubav između njih bila velika.

Pročitajte još: KAKO DANAS IZGLEDAJU NAJBOLJI FRAJERI JUGOSLAVIJE: Nekada glavni "macan" najviše je propao, a za NJEGA je vreme stalo

Bonus video:

Žarko Laušević posle premijere filma Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!