MANEKENKA OD 100 KG PONOSNO POKAZALA GOLU ZADNJICU SA CELULITOM: Dok hejterke viču "UA", muškarci je žele više nego ikad

Slavna plus size manekenka je pozirala za brazilski "Vogue", a jedna fotografija na kojoj je u prvom planu njena gola zadnjica, privukla je ogromnu pažnju.

Alfonso Jimenez / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ešli Grejam ponovo je uspela da "sruši" Instagram. Slavna manekenka obrnula je "igricu" novim fotografijama za brazilski Vogue, a ono što je priredila fanovima, malo ko je mogao da očekuje. 

Grejam je pozirala u nekoliko izdanja, počev od zlatne haljine, preko sivo-crne kreacije, pa do nude toalete sa šljokicama, a na toj poslednjoj fotografiji čak je nosila i kratku plavu periku

Malo je reći da su njene objave izazvale oduševljenje, ali se ipak jedna fotografija posebno  izdvojila

Grejam je snimana s leđa, dok je sedela u haljini sa resama strateški postavljenim preko gole zadnjice, tako da prekrivaju i otkrivaju u isto vreme. Manekenka je pokazala svoje obline u punom sjaju, pokazavši i celulit i ono što mnogi smatraju "nesavršenostima". 

Očekivano, komentari su bili podeljeni, te su tako na fotografijama na njenom profilu samo pozitivne kritike. No, kako je fotka podeljena i na drugim mrežama, moglo se primetiti i da je mnogo onih kojima smeta ono što bi trebalo da bude normalno.

Poražavajuće je i to što su mahom žene te koje su pisale užasne komentare i nazivale je svakakvim imenima. No, srećom, daleko su glasniji oni koji smatraju da Grejam konačno ruši predrasude da je "žensko telo lepo samo ako je mršavo i ako nema strije ili celulit", a brojni komentari muškaraca dokazali su da polako zastarela razmišljanja ostavljamo u prošlosti.

I mi smo saglasni da Grejam izgleda poput boginje, te da opravdava titulu jedne od najlepših žena sveta, a na sve što radi možemo samo da kažemo BRAVO jer pozitivnim primerom inspiriše i druge da zavole svoje telo umesto što mu traže mane. 

Još fotografija ove nestvarne žene kojoj je samouverenost drugo ime, pogledajte u galeriji u nastavku: 

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, instagram/ ashleygraham Pogledajte kako danas izgleda Ešli Grejam koja menja "pravila" mode i postavlja nove standarde lepote na radost mnogih žena.

Pročitajte još: POKAZALA CELULIT, OPUŠTEN STOMAK I BUTINE Manekenka s licem anđela od 100 kg puca od seksepila i samo kažemo: BRAVO BRE!

Bonus video:

This browser does not support the video element.

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO)  Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!