KO JE ZGODNI BALKANAC KOJEG LJUBI ŠARLIZ TERON: Svi detalji ROMANSE najlepše glumice i sveže razvedenog Aleksandra

Šarliz Teron cveta od ljubavi u poslednje vreme, za šta je zaslužan zgodni Hrvat.

SNAP-PIX INC. / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lepa glumica Šarliz Teron ne odvaja se od novog dečka Aleksandra Dimitrijevića koji je rodom sa Balakana. Za njihovu vezu saznalo se pre desetak meseci, a sada je izvor blizak paru otkrio detalje njihovog odnosa.

"Šarliz i Aleks su zaljubljeni više nego ikad", rekao je izvor. "Aleks je srdačan i zabavan momak, Šarliz ga podržava i imaju mnogo istih interesovanja; planinarenje, čitanje, gledanje televizije kod kuće", ispričao je insajder za US Weekly.

Štaviše, Dimitrijevića su odlično prihvatili njeni najdraži, porodica i prijatelji. "Šarlizini prijatelji vole da za razliku od nekih njenih drugih veza, ova ima lakoću. Prijatelji misle da će ovo biti ljubav na duge staze", nastavlja insajder.

JosiahW / Backgrid USA / Profimedia 

Glumica je u maju ekskluzivno potvrdila da su njih dvoje "nekoliko meseci" u vezi, nakon što su se upoznali na jednom događaju. U to vreme, veza je bila u ranoj fazi, ali sada je već jasno da se zaista vole.

"Dimitrijević je veoma opušten momak i Šarliz to voli", dodao je izvor na kraju. No, ko je šarmantni Balkanac koji je zaveo jednu od najlepših žena sveta?

Aleks Dimitrijević, završio je sociologiju na univerzitetu Santa Barbara, a danas je marketing mag. Rodom je iz Hrvatske, a zgodni Balkanac ranije se bavio modelingom i bio zaštitno lice za brendove poput Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman i Combo Boking.

Na internetu se može naći i da živi u Los Anđelesu, te da se pored manekenstva bavi i dizajnom, kao i da je u prošlosti bio u braku i ima ćerkicu.

Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ŠARLIZ TERON OBRIJALA GLAVU, FANOVI GLEDAJU U ŠOKU: Evo šta je podstaklo glumicu da objavi ŠOK SNIMAK!  instagram/charlizeafrica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!