KAKO IZGLEDAJU ĆERKE ŽENE 'ZAMRZNUTE U VREMENU'? Sa 74 godine izgleda kao devojka, a privatni život vešto krije

Vera Vang je jedan od najuspešnijih dizajnerki na svetu, ali njene ćerke ne vole da se eksponiraju.

Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Modna dizajnerka Vera Vang ima 74 godine, ali svi koji je poznaju kažu da je prestala da stari sa 23 godine.

Mladost je, kaže, rezultat dobrih gena, ali i uravnotežene ishrane i redovnog vežbanja. Vera ne krije da svakodnevno šeta, pazi i pije mnogo vode, a večeru smenjuje sa čašom votke.

Ali ono što intrigira ceo svet je činjenica da Vera ima dve odrasle ćerke koje su gotovo potpuno nepoznate javnosti. Pošto se o njima vrlo malo zna, a sa slavnom majkom gotovo da se nisu slikali, javnost je zaključila da ih Vera krije.

Shuterstock 

Ali istina je drugačija. Vera Vang je radila u modnom časopisu Vogue i bila je jedna od glavnih ličnosti: 'Mislila sam da ću uvek biti jedan od onih fanatika koji su živeli, jeli i disali modu.'

A onda je došao preokret. U četrdesetoj godini, Vera je odlučila da promeni svoj život. Udaje se za Artura Bekera, pokreće sopstveni dizajn u kome pravi samo venčanice, a zatim u 41. godini usvaja ćerku Sesiliju, a potom i Džozefinu Beker.

Shuterstock 

Od malih nogu, devojke su bile sa svojom majkom iza kulisa modnih pista. Međutim, Vera kaže da nikada nije bila stroga majka: 'Mama mi je bila lavica, ja sam više hipi majka!'

Devojčice su odrasle uz slavnu majku, ali nikada nisu imale želju da rade isti posao ili da budu u centru pažnje.

Iako su duboko cenile trud i trud svoje majke, devojčice su krenule drugim putem. Obe su završile prestižne fakultete i danas imaju 32 i 29 godina, žive samostalno i veoma povučeno.

Odlučile su da se ne eksponiraju kao ćerke Vere Vang, a iako gotovo nikada ne izlaze sa njom na crveni tepih, dobro su poznate užem krugu prijatelja modne kreatorke.

I sama Vera Vang je uvek isticala da su njene ćerke glavna modna inspiracija.

„Moda zahteva sveže ideje, uvek smo u trci za inovativnim idejama, a moje ćerke su moja glavna inspiracija“, rekao je jednom dizajner.

Everett Collection / Everett / Profimedia 

Iako mnogi veruju da Vera krije svoje ćerke, istina je da dizajnerka oseća najveći ponos i sreću kada razmišlja o njima, a često deli njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

Kako danas izgledaju ćerke Vere Vang pogledajte u galeriji.

Instagram Ćerke Vere Vang