ČEKA SE REAKCIJA DŽEJ LO NAKON BENOVOG INTIMNOG MOMENTA SA BIVŠOM: Mnogim ženama bi ovo probudilo ljubomoru

Poznato je da glumci imaju sjajan odnos posle razvoda, ali sada su viđeni u momentu koji može čak i Džej Lo da zasmeta

Bauer-Griffin / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudski glumac i režiser Ben Aflek nedavno je proslavio godinu dana braka sa latino divom Dženifer Lopez, organizujući čak tri romantična venčanja prošlog leta.

Presrećno i vrlo skladno izgleda par od pomirenja, na koje su njihovi obožavaoci čekali čak 17 godina, a Aflek neguje odlične odnose i sa bivšom suprugom i poznatom glumicom Dženifer Garner.

Shutterstock 

Iako su u prošlosti imali mnogo razmirica, roditelji troje dece trude se da ostanu prijatelji i da sve odlično funkcioniše u njihovoj porodici. Sada su pokazali da su i bliskiji nego što mislimo – toliko da čak i Džej Lo možda može da oseti trunku ljubomore, kako se vidi na fotografijama do kojih je došao portal Page Six. U jednom momentu, Dženifer, koja sedi na zadnjem sedištu, pruža se napred prema bivšem mužu, grli ga dok se on naslanja na nju, zatvara oči i smeška se.

Page Six je poslao pitanja predstavnicima za štampu nekadašnjeg para, ali oni još uvek nisu odgovorili.

Dok se njihov brak raspadao zbog Aflekovog neverstva, alkoholizma i zavisnosti od kockanja, Dženifer Garner mu je dala mnogo prilika, ali su se na kraju razveli 2018. godine.

Marksman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Par se venčao 2005. godine i dobio troje dece. Više puta su viđeni tokom svađa i Dženiferinog plača dok je svet pratio njihovu porodičnu dramu. Otkako su se razišli, sjajno funkcionišu. Glumica je pet godina u vezi s biznismenom Džonom Milerom, dok se Ben, posle više kraćih ljubavi, skrasio s nekadašnjom verenicom Dženifer Lopez.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Slavna Džej Lo je prošle godine dala intervju za Vogue, gde je pričala o divnom odnosu svog supruga s bivšom ženom, naglašavajući da oni "odlično rade zajedno".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!