STAJLING JOKIĆEVE ĆERKE ODUŠEVIO SVET: Zbog detalj na jaknici malena Ognjena bila je u centru pažnje

Ćerka Nikole Jokića oduševila je svet stajlingom na finalu NBA meča.

Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić doneo je svojim Denver Nagetsima prvu šampionsku titulu u istoriji franšize. Denver je postao NBA šampion, pošto je u petom meču finalne serije savladao Majami sa 94:89.

Nakon meča usledilo je veliko slavlje u "Bol areni", a u centru pažnje bila je Jokićeva naslednica Ognjena. Ćerka MVP finalne serije sa mamom Natalijom pratila je meč, a nakon poslednjeg zvuka sirene završila je u tatinom naručju.

Profimedia 

Nikola se nije odvajao od naslednice, koja je svojim fenomenalnim stajlingom raspametila čitav svet. Ognjena je noslila kožnu jaknicu sa brojem 15 na leđima i prezimenom "Jokić", a na ramenu je imala srpsku zastavu. Sa šampionskim kačketom na glavi smeškala se dok je njen tata primao MVP trofej i držao pobednički govor.

Profimedia 

Podsetimo, Nikola Jokić postao je otac 2021. godine, a sa suprugom Natalijom je još od tinejdžerskih dana - od 2013. godine.

Počeli su da se zabavljaju još dok je Nikola Jokić igrao u Srbiji. Dva meseca nakon što su započeli vezu, ona je otišla da studira psihologiju u Ameriku. Nedugo zatim otišao je i on da igra za NBA.

Njihovu dugogodišnju ljubav učvrstilo je rođenje ćerke za koju su izabrali ime Ognjena, inače slovenskog porekla izvedeno od reči "ogаnj" u značenju "plamen, vatren".

Profimedia Nikola Jokić je sa timom Denver Nagetsa postao NBA šampion

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Kurir/ Wanted