KO JE MUŽ IVANE KORAB KOJEG KRIJE OD SVIH: Od prvog supruga se razvela mesec dana od venčanja, pa upoznala čoveka života

Mnogi ne znaju da je naša proslavljena manekenka Ivana Korab već jednom bila u braku, a svog drugog supruga krije od očiju javnosti.

Instagram

Lepa manekenka Ivana Korab nedavno je postala mama po drugi put, a srećne vesti otkrila je na svom Instagramu kada je podelila detalje iz porodilišta. 

Instagram 

"Dobrodošao, anđele moj. Kaže meni moja doktorka: “Ivana lezi, smiri se kod kuće…”. Ali ja imam samo još ovo i samo još ono da odradim… Samo do galerije da svratim…. Mateo kuka da ga nosim, dođem kući i pišem doktorki da imam neke bolove, kao jaki menstrualni bolovi ali nije ništa strašno nego samo da kažem. Kaže ona “Hajde ti u Mišović pa ćemo da vidimo da li nije ništa strašno… Pošalji mi snimak CTG-a… I Samo stiže poruka od nje: “Dolazim”. Au, nije trebalo još da se porodim… totalno nespremna ali gospodin je rešio da on dolazi",  napisala je manekenka pre skoro dva meseca.

Čini se da se Ivana već sjajno uhodala za novim članom porodice s obzirom da je već mama dečaka. Ivana je već uspela i da vrati staru liniju što se da videti i po najnovijim objavama na mrežama. 

printscreen/instagram/ivanakorab 

Slavna manekenka blista, i nema sumnje da se u njenom inboxu nisu zaređale pohvale i komplimenti.

Zanimljivo je da, iako se na njenom profilu može naći mnogo fotografija na kojima je sama ili sa decom, ne može se naći niti jedna objava na kojoj se vidi njen drugi suprug, iako nema sumnje da i on podjednako uživa u prinovi i porodičnom životu.

Interesantno je da je ovo Ivani zapravo drugi brak, što mnogi ne znaju, s obzirom da lepa Srpkinja svoj emotivni život čuva od očiju javnosti. 

Podsetimo, Ivana se 2013. godine udala za dečka sa kojim je nekoliko godina bila u vezi, inače crnogorskog biznismena Mia Danilovića. Iako je to bila velika ljubav, ubrzo je njihova ljubav pukla i završila se razvodom posle samo mesec dana braka.

"Žao mi je što se u medijima na ružan način polemiše o mom braku. Da nisam mislila da će trajati do kraja života, sigurno ne bih odlučila da se udam. Verovala sam u svaku reč zaveta koji sam izgovarala i nije mi bilo ni na kraj pameti da će se naša bajka brzo završiti. Nikada ne znamo šta nosi novi dan, pa sada više nego ikada verujem u to da treba uživati u svakom trenutku", rekla je tada Ivana Korab.

Na pitanje šta je prouzrokovalo krah njihovog odnosa nakon višegodišnje ljubavi, ona je dodala:

"To će zauvek ostati samo naša tajna. Kućno vaspitanje ne dozvoljava mi da prljav veš iznosim van svoja četiri zida, a kamoli u javnost", rekla je Ivana tada.

Međutim, iako se ovaj brak završio razvodom, Ivana nije mogla ni da sanja da će veoma brzo upoznati čoveka svog života sa kojim je i dan-danas.

Kako pišu domaći mediji, šest godina nakon kraha prvog braka, Ivana je pronašla muškarca svog života. Sadašnjeg supruga nikada nije želela da eksponira javno, pa čak ni da otkrije njegovo ime.

Ivani se 2021. godine ostvarila i najveća želja - da postane majka, iako su je u borbi za potomstvo u početku pratile nedaće. U februaru 2021. godine rodila je sina Matea, kog je dobila iz trećeg pokušaja vantelesne oplodnje.

Oba puta zatrudnela je uz pomoć vantelesne oplodnje, a ona i njen suprug prošli su kroz tešku borbu kako bi se ostvarili kao roditelji.

"Do ekstrema je išlo, zapravo do toga da smo otišli u Prag i da su nam rekli da ne možemo da imamo decu i predlagali donatora sperme. U tom momentu, moj suprug iz prvog braka ima dete od 13 godina, govorila sam da je ono dokaz, ali oni su uzimali prosek. Igraju se sa tvojim životom i sa tim da ne možeš da imaš dete, i daju ti donatora, grozno", rekla je Ivana u emisiji "Praktična žena".

Bonus video:

This browser does not support the video element.

LEPA SRPKINJA ZAVODI U HOLIVUDU: Ivana Korab se tajno udala po drugi put u Americi!  Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!