GDE JE DANAS SRPSKA MISICA KOJA JE BILA MEĐU TOP 5 NAJLEPŠIH ŽENA SVETA? Nakon tragedije supruga preselila se sa ćerkom

Srpska manekenka 2002. godine proglašena je za mis SRJ, Sanja Papić danas živi na Maldivima.

Instagram

Sanja Papić, srpska manekenka 2002. godine proglašena je za mis SRJ, a sledeće godine uspela je da bude treća u izboru za mis Evrope i četvrta na izboru za mis sveta. I posle 20 godina od ove slavne titule, ona i dalje zrači lepotom.

Rođena je 1984. godine u Novom Sadu, gde je završila osnovnu i srednju školu. Nakon toga se seli za Beograd i upisuje Fakultet za biznis i marketing Evropskog Univerziteta, a diplomirala je ekonomiju na Univerzitetu Megatrend.

U međuvremenu ju je primetila Vesna de Vinča, koja joj je ponudila članstvo u svojoj modnoj agenciji, nakon čega Sanja počinje da ređa uspehe kao manekenka.

Lepa Srpkinja, model i bivša misica Sanja Papić je 2003. godine predstavljala Srbiju i Crnu Goru na Mis Univerzuma, gde je bila druga pratila (odosno treće mesto), dok je na takmičenju za Mis Evrope učinila našu zemlju ponosnom i osvojila drugo mesto. 

Na međunarodnom takmičenju lepote u Nigeriji osvojila je prvo mesto. To je privuklo pažnju čuvenog modnog dizajnera Roberta Kavalija čija je muza bila dugi niz godina. Bila je i zaštitno lice švajcarske kompanije za proizvodnju satova i nakita Omega.

Ona je bila promotivno lice marke koja proizvodi ručne satove, rame uz rame sa Sindi Kraford i Anom Kurnjikovom.

Ona se, bavila i voditeljstvom, bila je zaštitno lice mnogih brendova, a od 2016. godine je ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi. Takođe, Sanja je danas vlasnica i svog brenda kupaćih kostima.

Sanja se 2017. godine u Parizu udala za pokojnoj advokata Mišu Ognjanovića, a iste godine dobili su ćerku Laru. Nažalost, bračnu sreću srušen je tragičan događaj 2018. godine - Sanjin suprug ubijen je ispred svog stana na Novom Beogradu.

Sanja je 2016. godine postala ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi, a nakon gubitka supruga, spakovala je kofere i sa ćerkom otputovala tamo, kako bi je sklonila i obezbedila joj što bezbrižnije odrastanje.

Turbo tempo rada danas je zamenila životom sa ćerkom na Maldivima, gde uspešno radi i gradi karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!