U KANU ŠOKIRANO GLEDALI U LICE NAJLEPŠE ŽENE KOJU LJUBI NOVAKOV "BRAT" Na mrežama grmi, a sad "šeta" kesice i podočnjake

Madalina Genea koja se navodno zabavlja sa najboljim drugom i "pobratimom" Novaka Đokovića, pojavila se u Kanu, ali izgled njenog lica iznenadio je okupljene.

Norbert Scanella / Panoramic / Profimedia

Ni ovogodišnji festival u Kanu nije mogao da prođe bez jedne od najlepših žena sveta, Rumunke Madaline Genee koja se na crvenom tepihu pojavila u spektakularnom izdanju, braon haljini sa izrezom na dekolteu, koja je grlila njene obline, sa dubokim šlicem koji je otkrio izvajane noge.

Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Glumica je pozirala pred okupljenim fotografima i uživala u pažnju koju dobija, međutim, od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, zaređali su se komentari koji su se ticali njenog lica koje je izgledalo podbulo, umorno, i starije, a u prvom planu su bile "kesice" ispod očiju, podočnjaci i bore koje su bile vidljivije negi ikad do tada. 

Shootpix/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ovako nešto bilo je iznenađujuće ako se uzme u obzir kako Madalina izgleda na mrežama, pogotovo kada je postavila svoj video sa festivala u Kanu, koji nije ni nalik onome što su ljudi zapravo mogli da vide uživo.

Iako se o njenim intervencijama dugo govori, čemu u prilog idu i fotografije iz rane mladosti, sada je kritikovana zbog previše fotošopa, odnosno upotrebe aplikacija kojim dobija besprekoran ten iako je u realnosti muče problemi velikog broja žena.

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia Madalina nekad i sad

Inače, glumica je poslednjih nedelja u žiži interesovanja zbog navodne veze sa teniserom Grigorom Dimitrovim, dobrim drugom i "pobratimom" Novaka Đokovića. Priče da ih vezuje više od prijateljstva pokrenula je zajednička fotografija sa večere u jednom restoranu, koju je potom podelila i Madalina uz reči: "Godinu dana kasnije, na istom mestu".

Instagram 

Ipak, par nije želeo da komentariše navode da li su ili ne zajedno, te je na ljudima na spekulušu šta je istina u toj priči.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Madalina Diana Ghenea  instagram/officialmadalinaghe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!