TEK SE POMIRILE, A NOVI RAT NA POMOLU? Novakova majka zahtevala od Saške da ne bude kao Jelena, jedno joj i dalje zamera

Novakova majka Dijana, navodno zahteva od druge snajke Saške Veselinov da ne bude kao Jelena Đoković.

Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

Odnos Novakove majke Dijane i supruge Jelene, godinama je tema javnosti upravo jer se zahvaljujući određenim komentarima dalo naslutiti da svekrva i snaja nisu na "istoj strani". Sve je počelo kada je Dijana pre nekoliko godina prokomentarisala način na koji Jelena i Novak odgajaju decu.

- Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je Dijana jednom prilikom, pa otkrila i da često sa unucima krši određena "pravila".

Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske"- otkrila je uz osmeh Dijana Đoković u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Očekivano, ove reči izazvale su bum u javnosti, te se dugo šuškalo da su odnosi u porodici nakon ovog intervjua bili trajno narušeni, sve dok Sam Novak nije objavio fotografije i sa suprugom i sa majkom, nazvavši ih obe kraljicama. 

ATA Images 

Činilo se da su se stvari konačno smirile, sve do nedavno, kada se porodila supruga drugog Đokovića - Đorđa. Kako piše Svet, stare rane ponovo su otvorene i to jednim komentarom Novakove majke.

Naime, nije tajna da je Sašku porodica Đoković obožava. Ne samo što je lepa, kulturna i obrazovana, već je i vredna, te je i tokom trudnoće radila na svojoj kolekciji. Čak je i najavila da neće uzimati porodiljsko bolovanje s obzirom da ima velike planove sa svojim modnim biznisom. 

Instagram 

Upravo se tu umešala Dijana koja je savetovala Sašku da malo uspori, da "razmaze bebu i budu što više sa njom". Iako ne želi da smeta sinu i snaji, Saška sa kojom Dijana od prvog dana ima divan odnos, svakog dana je zove da dođe i vidi unuka što majka Novaka Đokovića s oduševljenjem prihvata.

Saški prija svekrva jer je veseljak po prirodi i sve okrene na pozitivno, dok je Srđan zaštitnik porodice i tu je da odmah reši svaki problem. Iako ne želi da im se meša Dijana je jedno zamolila snaju, a to je da ne budu strogi roditelji kao što su Novak i Jelena prema Stefanu i Tari.

– Novak ume i da popusti, ali i on i Jelena imaju pravila koja moraju da se poštuju. Oboje imaju principe koji moraju da se poštuju. Ja to uvažavam, ali nekad mi dođe da im kažem: "Deco, nemojte tako", ali ućutim i ispoštujem njihove odluke. I ja sam kao roditelj bila dosta stroga, ali sada sam popustljiva – rekla je navodno majka Novaka Đokovića Saški.

ATA Images 

Inače, svekrva je oduševljena i što druga snajka nema nameru da mužu, a ni bebi kad prestane da sisa, uvede vegansku ishranu, što je, kako je poznato nešto što joj je bolna tačka kada je reč o starijem sinu, a ostaje samo da se nadamo da ove reči neće značiti povratak u "ratno stanje" u porodici Đoković.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jelena Đoković peva pesmu Lepe Brene  Twitter/@naslovnestrane365