KO JE BRAT SOFIJE MILOŠEVIĆ? Liče kao jaje jajetu, retko se pojavljuje u javnosti, a sada joj je tučom uništio rođendan

Mnogi nisu znali da Sofija Milošević ima rođenog brata, što nije iznenađenje ako se uzme u obzir da se reto pojavljuje u javnosti.

Instagram

Lepa manekenka Sofija Milošević nedavno je proslavila rođendan u jednom prestoničkom restoranu, međutim, proslava, prema pisanju domaćih medija, nije prošla bez incidenata. 

Nažalost, akter je bio niko drugi do njen rođeni brat Stefan, koji se retko pojavljuje u javnosti, zbog čega veliki broj ljudi nije ni znao da Sofija nije jedinica iako je manekenka s vremena na vreme objavljivala fotografije sa njim.

Instagram 

Kako prenosi Blic, jedan od očevidaca je rekao da je Stefan lomio čaše po lokalu, da je dosta popio i bio agresivan, te da ga je nakon toga jedan od muškaraca napao isred lokala, i da mu je taj muškarac naneo povrede u vidu ogrebotine na licu i telu. Oko 2:30 časova prijavljena je tuča ispred jednog restorana na Vračaru. Milošević se potukao sa nepoznatim muškarcem, ali se ni po dolasku policije nije smirivao, te je sve vreme vikao, galamio i narušavao javni red i mir, te je i poveden u policijsku stanicu Vračar. Alkotest je pokazao oko 2 promila zbog čega mu je određeno zadržavanje. Takođe protiv njega je podneta prekršajna prijava u redovnom postupku.

Instagram 

Inače, Stefan Milošević klonio se medija, te je čak i profile na društvenim mrežama držao zaključanim. On je veoma blizak sa Sofijom, a kako su ranije govorili izvori bliski porodici Milošević, veoma je pažljiv ujak i svojoj sestri redovno pomaže oko mališana. 

Instagram 

On joj je svojevremeno čak i pravio društvo tokom odmora u Dubaiju dok je Luka Jović morao da odsustvuje zbog fudbalske utakmice.

Manekenska crta očigledno je u porodičnoj liniji Miloševića, iako se njen brat ne bavi javnim poslom, a više fotografija Stefana Miloševića pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Pogledajte kako izgleda manekenkin brat koji se nikada ne pojavljuje u javnosti

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!