BIL GEJTS JE U VEZI SA ŽENOM NJEGOVOG POKOJNOG PRIJATELJA: Ko je bogata udovica koja se ne odvaja od najmoćnijeg čoveka?

Bil Gejts je po svemu sudeći našao novu devojku koja je inače udovica njegovog poslovnog prijatelja. Misteriozna udovica se ne odvaja od najbogatijeg čoveka

Charles Baus / Zuma Press / Profimedia

Bil Gejts osnivač Microsofta i jedan od najbogatijih ljudi na svetu, već je nekoliko nedelja u središtu javnosti i to sve otkako se u javnosti šuška da ima novu devojku. Naime, ova priča dolazi posle dve godine nakon što se brak od 27 godina sa Melindom završio razvodom.

Bil Gejts izgleda ima novu devojku, a sve su glasnije priče da je u vezi sa Paulom Herd.

Da jedan od najbogatijih filantropa ima novu devojku, već je sama po sebi vest, ali ova priča ima i jedan zanimljiv detalj. Naime, kruže glasine da je u pitanju Paula Herd koja je inače udovica bivšeg direktora i predsednika kompanije Oracle Marka Herda, koji je umro u 62. godini 2019. godine nakon borbe sa rakom.

Ko je ustvari Paula Herd?

Paula, čije je devojačko prezime Kalupa, radila je kao izvršna direktorka NCR-a 1990. godine kada se udala za svog pokojnog muža, koji je proveo 25 godina napredujući u kompaniji. Živeli su u okrugu San Mateo i imaju dve ćerke, Ketrin i Keli.

Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia 

Herd je sada organizatorka događaja i filantropoškinja, dok je ranije radila u tehnološkom sektoru. Njen pokojni muž, koji je većinu svoje karijere proveo u tehnološkoj kompaniji NCR, pre nego što se pridružio gigantu Oracle 2010. godine, imao je bogatstvo od 500 miliona dolara u vreme svoje smrti.

Putevi osnivač Microsofta i izvršnog direktora Oracla su se više puta ukštali.

Mark, bivši student tenisa na koledžu, i Paula su čak slikani iza Gejtsa na teniskom meču u Kaliforniji 2015. godine. Ali prošlog meseca, Paula i Bil su viđeni kako zajedno gledaju finale muškog singla na Australijan openu u Melburnu.

Bil Gejts i Paula u Australiji

Nekoliko dana nakon njihove posete Australiji, Gejts je u jednom intervjuu priznao da je otvoren za romantične veze posle razvoda. Na pitanje da li bi voleo da ponovo pronađe ljubav u razgovoru sa BBC tokom posete Keniji prošle nedelje, odgovorio je: ‘Naravno, ja nisam robot.’

„Oni su nerazdvojni“,kaže prijatelj para za Daily Mail.

„Zajedno su više od godinu dana i ona je uvek opisivana kao „misteriozna“, ali za njihov uži krug nije misterija da su u romantičnoj vezi“, dodao je izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!