KADA JE OSTAVIO MANEKENKU ZBOG PEVAČICE PITALI SU GA DA LI IMA OČI: Sada je bivša srela sadašnju pa iznenadila izjavom

Mnogi su se pitali da li se vole bivša i sadašnja supruga čuvenog glumca Orlanda Bluma, a njihov susret na crvenom tepihu dao je konkretan odgovor na to pitanje.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pevačica Keti Peri i čuvena manekenka Miranda Ker susrele su se na crvenom tepihu, što ne bi bilo ništa čudno da nisu u pitanju sadašnja i bivša partnerka glumca Orlanda Bluma. Povod je bio G'Day USA Arts Gala veče, a slavne lepotice oduševile su se kada su videle jedna drugu na crvenom tepihu.

Odmah nakon su nasmejano pozirale fotografima i ispričale se, a pravo iznenađenje usledilo je nešto kasnije kada je Keti upravo bila ta koja je uručila nagradu Mirandi kako jednoj od dobitnica. Inače, G‘Day USA Arts Galu organizuje Udruženje američkih Australijanaca, i ovo je način da oda počast njihovom doprinosu američkom šou biznisu.

Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Ipak, mnogima je neverovatno da u Holivudu postoje i dobri odnosi, odnosno da bivša i sadašnja mogu da budu u dobim odnosima, a poznato je da između Keti i Mirande ni u jednom trenutku nije bilo "zle krvi", čak i kada su glumca prozivali da je prešao "sa konja na magarca" i pitali ga "ima li oči" nakon što je smuvao pevačicu.

Shutterstock 

Blum inače sa bivšim supermodelom ima sina Flina koji je jako vezan za Keti, što Mirandi nimalo ne smeta. Sa druge strane, Orlando i Keti su vereni od 2019. godine, i imaju ćerkicu Dejzi koju su dobili 2020. godine. Jednom su raskinuli, ali su brzo shvatili da ne mogu jedno bez drugog te su se brže-bolje pomirili. 

Kada je reč o Mirandi, ona je od 2017. godine u braku sa biznismenom Evanom Spigelom s kojim je dobila dvoje dece. Svoju intimu čuva samo za sebe, kao i detalje odnosa, ali je jednom prilikom dala komentar koji je dovoljno otkrio o tome šta misli o Keti Peri.

"Tako sam srećna što su se Orlando i Kejti našli i tako sam zahvalna što sam našla svog neverovatnog muža i što se svi zajedno poštujemo. Kada dođe vreme u kojima moramo zajedno da rešavamo probleme, uvek nađemo kompromise i uradimo ono što je najbolje za našu porodicu", rekla je jednom Miranda i stavila jednom zauvek tačku na bilo kakva nagađanja da ne podnosi novu partnerku svog bivšeg muža.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!