NAJSEKSEPILNIJA ŽENA 2000-ih U NARUČJU NOVOG DEČKA: Menja muškarce kao čarape, a svi se sećaju čuvenog varalice

Bivša skijaška zvezda Lindzi Von imala je zanimljiv ljubavni život, a sada je uhvaćena sa novim dečkom.

Emilio Utrabo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lindzi Von je bivša američka skijašica, olimpijska i svetska šampionka u alpskom skijanju, a dok je bila na vrhuncu karijere nazivana je najseksepilnijom atletičarkom sveta. Zanosna plavuša rođena je 1984. godine, a javnost je oduvek zanimalo koga ljubi. Tako je sada viđena u Aspenu na skijanju sa svojim novim dečkom, Dijegom Osoriom. Amerikanka je snimljena kako razmenjuje nežnosti sa bivšim kolumbijskim fudbalerom na skijalištu, a mi smo odlučili da se prisetimo njenog profesionalnog i ljubavnog puta.

NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dakle, podsetimo, Lindzi je osvojila čak četiri prve titule na Svetskom prvenstvu u alpskom skijanju, a uz to je i zlatna olimpijka. Lindzi je najbolje rezultate ostvarila u kategoriji spusta, a u karijeri je osvojila rekordnih 20 Kristalnih globusa. Odlučila je da se povuče iz sveta profesionalnog sporta 2018. godine nakon što je osvojila čak 82 prva mesta na FIS trkama.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pored velikih profesionalnih uspeha, Lindzi je u životu doživela i velike ljubavne i lične pobede – ali i neuspehe. Udala se za bivšeg skijaša Tomasa Vona 2007. godine, ali se njihov brak raspao posle 4 godine, 2011. Godinu dana kasnije upoznala je tada omraženog golfera Tajgera Vudsa, a vezu su započeli 2013. godine.

Podsetimo, Tigar je tada bio jedan od najbogatijih, ali i najomraženijih sportista sveta, a sve zbog toga što je otkriveno da je bivšu suprugu varao sa više od 60 žena. Bio je zavisnik od polnih odnosa i otkriveno je da je imao odnose sa prostitutkama, obožavateljkama i manekenkama, sve dok je njegova supruga bila trudna sa njihovim drugim detetom. Posle razvoda, Tiger je ostao bez porodice, kao i brojnih sponzorskih ugovora, a njegova reputacija je trajno narušena.

Zato je mnoge iznenadilo što je miljenica javnosti Lindzi odlučila da uđe u vezu sa propalim golferom. Bili su zajedno dve godine, a raskinuli su sredinom 2015. U vreme raskida živeli su zajedno i zbog svađe su morali da prodaju zajedničku vilu u Kaliforniji.

Posle Tajgera, Lindzi se zbližila sa američkim fudbalerom P.K.Subanom, a pala je i veridba 2019. Skijašica je otkrila da je ona zaprosila Subana, a nakon zvanične veridbe odlučili su da kupe vilu vrednu 7 miliona dolara zajedno na Beverli Hilsu. Posle šest meseci planiranja venčanja, ipak su se oglasili na Instagramu i objavili da njihova ljubav nije potrajala - i rastaju se u prijateljskim odnosima.

U maju prošle godine, Von je otkrila da je u njenom životu novi muškarac, a to je Dijego Osorio, kojeg je sada povela na skijanje. S obzirom na izlive nežnosti, čini se da njihova ljubav cveta - pa će možda skijašici ponovo zazvoniti svadbena zvona.

SBCH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!