"BILA BI LEPA I U DŽAKU, AL' NE ZNAČI DA TREBA DA OBUČE KESU ZA ĐUBRE" Najlepša je na svetu al' ovaj izbor je ravan nuli

Jedna od najlepših glumica svih vremena Kejt Bekinsejl pozirala je u "najružnijoj haljini" i mnogi se pitaju šta joj je ovo trebalo.

TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia ofimedia

Kejt Bekinsejl, ili "džepna Venera" kako je još zovu, sa razlogom nosi titulu jedne od najlepših žena sveta, ali iako njena lepota veoma često pokupi sve poene, kada je reč o stilu, potpuno je druga priča.

Glumici loši modni izbori nisu strani, ali se čini da je sebe prevazišla izdanjem za Božić o kojem je malo ko imao reči hvale. Doduše i ona sama je napisala uz fotografiju na Instagramu: "Idem na ručkak i u isto vreme mogla sam da bez problema uzgajam 8 zelenih salata i tikvice u svojoj haljini za poneti".

Instagram 

Naravno, komentari nisu izostali. "Jeste da bi bila lepa i u džaku, ali to stvarno ne znači da treba da nosiš kesu za đubre", "Ovo je definitivno najružnija haljina ikada", "Kejt ovo ti nije trebalo", "Imam utisak da se u ovome potpariš", "Bukvalno izgleda kao kese za đubre. Taman kad joj pas vrši nuždu, ne mora da se muči i traži kesice, nosi jednu na sebi", "Ovo nije moda, ovo je užas"... pisali su ljudi... 

Međutim, tu bizarnostima nije bio kraj, pa je glumica potom postavila i video u kojem sa prijateljima sedi oko okruglog stola, a sama scena podseća na "ludog Šeširdžiju" iz "Alise u Zemlji čuda". Na stolu je u krug išao vozić, a čini se da je njenim prijateljima bilo i pomalo neprijatno jer se činilo da ne znaju šta da rade.

Ipak, Kejt se sjajno zabavljala, i sve vreme džinovskom ukrasnom lizalicom mazila svoje kuče. Doduše, kasnije se presvukla i pozirala u pantalonama i džemperu, a onda su mnogi komentarisali da je čak i ovo daleko bolji izbor od onoga što je nosila ranije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!