BEN AFLEK NI PO KUĆI NE SME DA IDE BEZ MAJICE: Ljubav vode u mraku, a sve jer Džej Lo prezire jedan deo njegovog tela

Dženifer Lopez navodno toliko mrzi tetovažu Bena Afleka, da mu ne da da skine majicu čak ni po kući.

Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek ne kriju koliko uživaju u obnovljenoj romansi. Retko se odvajaju, a čak i njihove paparaco fotografije otkrivaju koliko su im emocije jake. Međutim, samo zato što nekog volite, ne znači da je sve savršeno, i da ne postoji možda i nešto što vam ide na živce. Džej Lo nije izuzetak ovog pravila, odnosno, ma koliko da voli svog supruga, postoji nešto na njemu što joj se nimalo ne dopada.

MESSIGOAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U pitanju je tetovaža koju Aflek ima preko celih leđa, a što je pop diva svojevremeno javno i prokomentarisala. Naime, glumac preko celih leđa ima istetoviranog feniksa živih boja, koju pevačica mrzi.

Dženifer Lopez o tetovaži Bena Afleka  Youtube

Naime, na pitanje voditelja da li je videla novu tetovažu svog, tada bivšeg verenika, Džen je kao iz topa povikala:

- Užasna je! Zaista je užasna,mene bi bio blam na njegovom mestu- a potom dodala:

- Ima previše boja. Sve njegove tetovaže imaju previše boja. Trebalo bi da su manje šarene, a više kul.

- / Backgrid USA / Profimedia 

Aflek je feniksa istetovirao nakon razvoda od Dženifer Gardner, a kako je i sam rekao, reakcije bliskih ljudi nisu bile baš sjajne. Mnogi su bili mišljenja i da je u pitanju lažna tetovaža, ali se ipak ispostavilo da je prava.

Uprkos kritikama, Ben je prilikom jednog gostovanja 2019. godine kod Elen Dedženeris rekao:

- Predstavlja nešto veoma bitno za mene. Volim je, ali ću značenje ostaviti samo za sebe. Srećan sam što to imam na leđima.

Međutim, iako bi neko pomislio da će se Džej Lo pomiriti sa činjenicom da Ben voli svog feniksa, izvori bliski pevačici kažu da na sve moguće načine pokušava da ubedi Afleka da ode na lasersko uklanjanje tetovaže.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"On ni po kući ne ide bez majice... ne bi me čudilo i da vode ljubav u mrtvom mraku", navodno je rekao jedan od bliskih izvora. Da zaista u pričama ima i malo istine bilo je jasno kada su osvanule fotografije sa luksuzne jahte pre godinu dana, kada je Džej Lo ponosno paradirala u minijaturnom kupaćem kostimu, dok Aflek, iako mu je bilo vruće, majicu nije hteo da skine.

A da li će Dženifer ipak uspeti svog dragog da skine tetovažu laserom, ili se zaista konačno pomirila da Aflek jednostavno voli to što mu je na leđima, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!