ĆERKA NAJOPERISANIJE ŽENE SVETA NA CRVENOM TEPIHU: Lepa je kao majka pre operacija kojima se unakazila

Ćerka Kejti Prajs, 15-godišnja Princeza, prava je kopija svoje majke pre operacija, a svi se nadaju da neće krenuti majčinim stopama.

Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Plastične operacije su odavno postale veoma uobičajen deo našeg sveta, posebno sveta Holivuda. Međutim, mnoge dame su preterale i danas izgledaju neprepoznatljivo.

Jedna od njih je Kejti Prajs, koja je pravi primer slučaja gde je prirodna lepota uništena stalnim procedurama.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kejtina majka Ejmi je nedavno otkrila da se plaši da njena ćerka pati od telesne dismorfije, ozbiljnog psihičkog poremećaja u kome osoba vidi delove svog tela kao izuzetno ružne, deformisane i neprivlačne. "Deo problema je što ona dobija besplatne operacije jer dovoljno je samo da ih reklamira na mrežama", rekla je njena majka. Koliko se promenila, teško je i izbrojati, a prvi put se podvrgla estetskoj opericiji sa 18 godina.

Profimedia 

Osim što preteruje sa plastičnim operacijama, Kejti Prajs je poznata po burnom ljubavnom životu i čestim promenama partnera, a prošle godine je i sama priznala da su muškarci glavni izvor njenih problema.

Cat Morley / Avalon / Profimedia 

Majka je petoro dece, a sada smo u retkom izlasku mogli da vidimo njeno dvoje dece, koje je dobila sa bivšim suprugom Piterom Andreom, sa kojim je bila u braku od 2005. do 2009. godine.

Petnaestogodišnja Princeza i 17-godišnji Junior stigli su u društvu svog oca, a na crvenom tepihu izgledali su prelepo. Mnogi su komentarisali da Kejtina ćerka izgleda kao ona iz mlađih dana dok se još nije uništila operacijama.

Shutterstock 

Kejti je oduvek krasila prirodna lepota i divne crte lica, ali čini se da ni to ponekad nije dovoljno. Svi se nadaju da Princeza neće pasti pod uticaj svoje majke i potpuno se unakaziti.

Pogledajte Kejti pre i posle operacije u galeriji.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Profimedia Poznata Britanka nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!