"SKINULA" JOJ DEČKA, PA JE STRPALA NA PSIHIJATRIJU: Hejli i Selena sada su se srele i fanovi su u neverici zbog reakcije

Hejli Biber i Selena Gomez srele su se prvi put nakon čitave drame koja je bila aktuelna poslednjih nedelja.

Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

U Los Anđelesu je sinoć organizovana svečanost Muzeja filmske umetnosti, a očekivano, crvenim tepihom su prošetale brojne slavne ličnosti. Međutim, malo ko je mogao i da očekuje da će višegodišnja drama na relaciji Hejli Biber - Selena Gomez konačno dobila svoj epilog.

Naime, Džastinova sadašnja i bivša konačno su se srele i njihova reakcija bila je sve samo ne ono što su svi očekivali, pogotovo nakon najnovijeg skandala. Podsetimo, Hejli je u gostovanju u jednom podkastu otkrila da se čula sa Gomezovom kada je ušla u brak sa Biberom, ali potom i rekla da "Selena nikada nije uradila ništa da spreči napade njenih fanova", što je bila laž jer je Gomezova u više navrata molila fanove da ostave Biberove na miru, te isticala da "nikada neće podržati nasilje nad ženama"

Youtube 

Da ne govorimo da godinama kruže priče da je Džastin nesrećan sa Hejli, da je loše tretira, kao i da pati za bivšom.

Džastin neprijatan prema Hejli na hokejaškoj utakmici  Youtube

Takođe, šuškalo se da je Džastin ušao u vezi sa manekenkom dok je još uvek bio sa Selenom, a poznato je da nakon raskida Selena završila na rehabilitaciji u jednoj psihijatrijskoj ustanovi, o čemu je i sama govorila, a odnos sa bivšim opisala je kao "toksičan".

Shutterstock 

Kada se sve sabere, najmanje što se očekuje da su Selena i Hejli u dobrim odnosima, međutim, dame su demantovale celi svet. Nakon što su se srele na crvenom tepihu, kružili su snimci namrštene Hejli i nasmejane Selene, što su mnogi protumačili kao finalnu osvetu Gomezove, sve dok se na mrežama nije pojavila fotografija koja je sve iznenadila.

Džastinova bivša i sadašnja pozirale su fotografu sa širokim osmehom, a u jednom trenutku su se čak i zagrlile. Niko nije mogao da kaže ni da je poziranje bilo usiljeno jer se videlo da obe uživaju u svom momentu i ludo se zabavljaju.

Očekivano, njihove fotografije izazvale su lavinu komentara.

"O Bože, plakaću", "Ja ne verujem šta vidim", "Kraljice. Obe!", "Konačno kraj drame", "Selena je pametna devojka i ovo je dobar način da se drži dalje od drame i nađe mir koji joj je potreban", "Ova fotografija će srušiti internet"... pisali su fanovi, a da li je ovo zaista kraj drame, ostaje da vidimo.

GPFM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Hejli i Džastin Biber

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!