BEZ REČI POTVRDILA RAZVOD? Najlepša žena sveta LJUTA NA MUŽA, zadala mu bolan udarac i ne planira da se vrati u vilu

Žizel Bundšen neće biti na tribinama, dok će njen suprug Tom Brejdi igrati prvu utakmicu nakon povratka iz što je odlučio da se penzioniše, zbog čega su glasine da se razvode sve glasnije.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako su poznati kao jedan od najskladnijih slavnih parova, čini se da su Žizel Bundšen i Tom Brejdi odlučili da stave tačku svoj brak.

Glasine su se pojavile pre nekoliko dana, a navodno im je prethodila velika svađa koja je izbila u njihovom porodičnom gnezdu oko njegove karijere, odnosno njenog nastavka, iako je rekao da odlazi u penziju.

Nakon svađe, Žizel je napustila njihovu porodičnu kuću u Tampi i otputovala u Kostariku nakon niza žestokih svađa. Kada se vratila, nije viđena da se vraća u porodičnu vilu. Čini se da je razlog Brejdijeva odluka da nastavi da igra za Nacionalnu fudbalsku ligu.

„Tom se i dalje nada da se mogu pomiriti. Žizel mu je već govorila da ga napušta i uvek bi se pomirili kada bi se ona ohladila." Veruje se da će Žizel ostati da živi u Majamiju.

„Dogovorili su se da će se povući da bi se fokusirao na porodicu, a onda se predomislio“, rekao je izvor. „Bilo je problema u braku zbog njegove odluke da se povuče. Žizel je uvek bila ta koja je sa decom", dodao je drugi izvor.

A sada kada se saznalo da bivša brazilska manekenka neće biti na tribinama na prvoj utakmici svog supruga po izlasku iz penzije od 40 dana, glasine su postale još glasnije.

U prvoj utakmici sezone, Brejdi će sa timom igrati protiv Dalas Kaubojsa i dok će ga bodriti horda pomahnitalih navijača, najvažnija podrška će izostati.

USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

"Kada je Žizel sa decom u publici, to je uvek velika stvar za nas", rekli su iz kluba, ali izgleda da manekenki to ništa ne znači kada je u pitanju potencijalno uništenje njene porodice.

Podsetimo, 2006. godine manekenka je upoznala svog sadašnjeg supruga Toma Brejdija. Venčali su se 26. februara 2009. godine na skromnoj ceremoniji u Kaliforniji, a u aprilu iste godine priredili su još jednu ceremoniju na Kostariki. Ostaje da se vidi da li će par pronaći način da se pomiri. 

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Žizel Bundšen je 2006. godine upoznala svog sadašnjeg supruga Toma Brejdija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!