PRED KAMERAMA NABACI LAŽNI OSMEH Imala je 18 kada je zbog nje ostavio BOGINJU a sada je srećna jedino kada je sa drugima

Tina Kunaki je blistala u Veneciji na crvenom tepihu, ali van njega se činilo kao da više nije srećna u braku sa glumcem.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dugo se smatralo da Tina Kunaki i Vensan kasel uprkos razlici u godinama imaju savršen brak. Zbog nje je uništio i svoj brak sa jednom od najlepših žena svih vremena, Monikom Beluči, međutim, sada se čini da ipak ni u novom odnosu nije sve potaman.

Tina se u poslednje vreme često mogla videti sa muškim prijateljima sa kojima se ponašala veoma prisno, a i kada bi je paparaci snimili sa Vensanom, više je nalikovala ćerki koja trpi kritike od oca.

Instagram 

Čak i sada u Veneciji, kada su se pojavili na Filmskom festivalu nikome nije promaklo da stvari više nisu onakve kakve su bile nekad.

Da, Tina i Vensan su pred kamerama bili na vrhuncu svoje igre, u fantastičnim kreacijama, sa gotovo izrežiranim osmesima. Sve je bilo tu što se očekivalo, držanje za ruke, poziranje u paru. Međutim, njen pogled daleko je više lutao, a činilo se da se smeje samo kada je znala da je kamere snimaju.

Sa druge strane, došlo je do promena. Tako se nikad nije desilo da on ide sam ispred, a da ga ona prati, pogotovo zbog paparaca koji ih ne ispuštaju iz vida. Tina je konstantno gledala u telefon, pa čak i kada su sedeli sa prijateljima izgledalo je kao da je više uživala u pričama drugih ljudi nego u bilo čemu o čemu govori njen suprug.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nju su kasnije uslikali i sa prijateljima njenog godišta i delovala je rasterećenije i opuštenije, te ne čudi što su mnogi posumnjali da u njenom braku neke stvari debelo ne štimaju.

Agence / Bestimage / Profimedia 

Kako pojedini izvori tvrde, Kunakijevoj smeta što je Vensan tretira kao da je dete, ali se priča i da je ljubomoran na nju. Takođe, u neku ruku je neiživljena, te bi da izlazi i da se provodi. Ipak, s obzirom da je i majka, Kasel joj neke stvari stalno zamera, ali mlada manekenka jednostavno to ne može da shvati. 

Da li će par uspeti da pobedi prepreke, ostaje da vidimo, a kako su izgledali u vreme najveće ljubavi, ukoliko ste propustili, ogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Instagram Čuveni francuski glumac u vezi je sa Tinom pet godina, tačnije od 2016. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!