ĆERKA MILIJARDERA POSLE UDAJE ZA PRINCA POSTAĆE NAJBOGATIJA ŽENA NA SVETU: Svi ističu njenu lepotu, a ona samo DIPLOME

Jordanski prestolonaslednik princ Husein se verio ćerkom ćerkom poznatog arabijskog milijardera.

Royal House by PPE/Nieboe / Sipa Press / Profimedia

Samo mesec dana nakon što je jordanska princeza Iman objavila da se uskoro udaje, kraljevska kuća u Amanu saopštila je da se verio i njen stariji brat, prestolonaslednik princ Husein.

Sin kralja Abdulaha II i kraljice Ranije nedavno je organizovao prijem na dvoru, a sve je pratilo mnoštvo paparaca.

S obzirom na to da je ova vest zainteresovala medije, mnogi od njih su se angažovali da saznaju sve o budućoj mladoj.

Prinčeva izabranica je ćerka Kaleda Al Saifa, poznato ime u svetu biznisa u Saudijskoj Arabiji. Na čelu je Al Saif grupacije, privatne kompanije sa razgranatim biznisom u oblasti zdravstvene zaštite, građevinarstva i bezbednosnih usluga.

Buduća mlada je završila arhitekturu na Sirakuza univerzitetu u Njujorku. Takođe ima diplomu iz oblasti vizuelnih komunikacija sa Modnog institutu za dizajn iz Los Anđelesa. Prethodno je radila u jednoj arhitektonskoj firmi u Los Anđelesu, a trenutno radi u dizajnerskom studiju Designlab u Rijadu.

Javnost hvali njena javna pojavljivanja, a na osnovu stila i držanja mnogi smatraju da će da nasledi kraljicu Raniju.

Husein ima 28 godina, najstariji je od četvoro dece kralja Abdulaha i kraljice Ranije. Ima dve sestre, Iman i Salmu, i brata Hašema. Diplomirao je na Džordžtaun univerzitetu u Vašingtonu.

Kraljica Ranija je na društvenim mrežama napisala:" Nisam mislila da je moguće imati toliko radosti u srcu! Čestitam mom prvencu, princu Huseinu, i njegovoj prelepoj budućoj nevesti, Radžvi".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!