IZGUBILA JE NAJVEĆU LJUBAV U STRAVIČNOJ NESREĆI: Život joj se srušio u trenu, a onda je otkrila njegovu BIZARNU TAJNU

Tv zvezdi Jazmin Oukhelou poginuo je dečko pre nekoliko nedelja, a potom je otkrila da ju je varao.

NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jazmin Oukhelou, tv zvezda koja je najveću slavu stekla zahvaljujući rijaliti programu "The Only Way Is Essex", poznatijem kao "TOWIE", pre samo nekoliko nedelja izgubila je, kako je sama rekla, "ljubav svog života".

U stravičnoj nesreći u Turskoj poginuo je njen dečko Džejk Meklin, dok je Jazmin prošla sa slomljnom rukom, ali i traumom za celi život. Međutim, šok za lepu brinetu je usledio malo nakon što se vratila u rodni London.

Instagram 

Tada je saznala da je Džejk sa kojim je nekada maštala da će se skrasiti i ostati večno živeo dvostruki život, te da je sve vreme imao još jednu devojku.

Instagram 

Podsetimo, Džejk je preminuo u 33. godini nakon što se automobilom strovalio u provaliju. Sa njim je u tom trenutku bila i Jazmin koja je namerno slomila ruku kako bi se spasila iz olupine i pozvala pomoć.

Ona je nedavno prvi put snimljena u javnosti nakon nesreće, i to u jednom odmaralištu, međutim, retki osmesi na licu jedne od najlepših devojaka Britanije otkrivali su da je jop uvek u teškom stanju.

"Oporavak nije proces koji će se dogoditi preko noći. Treba vremena. Ponekad ćete osećati kao da ste konačno nešto preboleli i da ste ponovno srećni, a onda će se rana ponovno otvoriti kada se najmanje nadate. Ne odustajte, nemojte se obeshrabriti. Svaki dan napravite korak po korak. Samo pokušajte biti na boljem mjestu mentalno, emocionalno i duhovno nego što ste bili juče", napisala je nedavno Jazmin na svom profilu.

"Vratila sam se u svoj drugi dom nakon svega što sam prošla i pokušavam da se usredsredim. Kad me pogode oni dani, kada mi dođe da odustanem, praktikujem zahvalnost i zahvaljujem čak i na najmanjim stvarima i to stvarno pomaže. Voli vas Jaz", dodala je u objavi na profilu na Instagramu, na kojem je prati 738 hiljada ljudi.

Inače, prema pisanju Daily Maila, tragično preminuli Džejk imao je tajnu djevojku, a nakon nesreće Jazmin se žestoko posvađala i s njegovom majkom Anitom, koja joj je zabranila dolazak na poslednji ispraćaj. No, tamo je bila upravo Kloe Henesi, sa kojom je navodno takođe bio u vezi, a koja se oglasila i na Instagramu napisavši da će ga zauvek voleti.

"Džejk je imao kompkovan ljubavni život, ali Kloe mu je bila devojka i voleli su se. Ona ima blizak odnos s njegovom porodicom i zajedno pomažu jedni drugima da prebrode ovo užasno tužno vreme", izjavio je njemu blizak izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!