KO JE GLUMICA KOJA JE OSVOJILA BANETA TRIFUNOVIĆA? Vogue ju je stavio na listu najbolje obučenih žena

Tihana Lazić je hrvatska glumica kojom će se oženiti naš glumac Bane Trifunović.

Instagram

Popularni domaći glumac Bane Trifunović već tri godine je u vezi sa hrvatskom glumicom Tihanom Lazović koju je odvesti pred oltar.

Kako je poznati par otkrio, Bane i Tihana uskoro planiraju da se venčaju, a glumica koja je privukla pažnju medija rođena je u Zadru 1990. godine. Naša publika imala je priliku da je gleda u seriji  domaćoj "Tajkun", ali i u popularnoj seriji "Novine" koja se emituje na streaming platformi Netflix, a glumila je i u velikom broju pozorišnih predstava.

Tihana je završila Akademiju drmaskih umetnosti u Zagrebu, a trenutno je veoma popualrna i angažovana. Glumica živi na relaciji Zagreb-Beograd, a jednom prilikom Bane je otkrio da se ljubav između njega i Tihane desila sasvim spontano.

"Ni danas nemam odgovor na pitanje šta mi se desilo te noći. Ne znam šta me je nateralo da dođem u taj kafić, ko me je oteo i odveo tamo, pošto sam pre toga bio na koncertu mog prijatelja Marčela u ‘Božidarcu’ i trebalo je da sa njim idem dalje.

Ali otišao sam, i to sam, što inače nikada ne radim. I ostao. Valjda je postojao dobar razlog zbog čega se sve dogodilo baš tako", rekao je Trifunović jednom prilikom.

Lepa glumica privukla je pažnju svetskih medija na 78. vilmskom festivalu u Veneciji gde je promovisala film "Paunov raj".

Tada se njena odevna kombinacija potpuno razlikovala u moru glamuroznih toaleta - blistala u ženstvenom odelu koje najpre stavljao akcenat na ružičasti efektni sako sa golim leđima, koje niko nije očekivao. 

ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia 

Njen savršen autfit naišao je na pohvale i od modnih stručnjaka, te se našla na listi nabolje odevenih dama na crvenom tepihu filmskog festivala, po oceni italijanskog "Vogue".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!