LEPA NINA JE BUDUĆA DOKTORKA: Osvojila je poznati modni brend, a sve se desilo sasvim slučajno - prvi put ih je ODBILA

Studentkinja medicine Nina Kostić osvojila je poznati modni brend Guess.

Instagram

Studentkinja medicine i manekenka Nina Kostić nedavno postala najnovije lice poznate modne kuće Guess.

A sve je počelo sasvim slučajno. Naime, Ninu je jedna modna agencija primetila na Instagramu, zatim su je kontaktirali, a ona im je poslala svoje fotografije. Lepa Nina tada se nije ničemu nadala, pogotovo ne pozivu Guessa, piše journal.rs.

Lepa Srpkinja prvi poziv agencije je obila zbog fakultetskih obaveza - ispita iz biohemije, međutim na drugi se odazvala.

Odmah nakon test fotografisanja Ninu su pozvali da prošeta svoju prvu reviju. Iako je tada bila na potpuno nepoznatoj teritoriji, reči jedne žene su ohrabrile ovu mladu devojku.

"Ne može da bude teže od medicine", rekla joj je uoči revije i bila je u pravu.

Nina je svoju karijeru započela u Luganu, a i ako joj je na početku bilo malo teže da uskladi fakultet i modeling, na kraju se odlično snašla.

Za kratak period desile su joj se neverovatne stvari. 

"Jedne nedelje sam u bolnici na praksi sa pacijentima i prisustvujem operacijama, a sledeće nedelje sam u Švajcarskoj gde me šminkaju za revije i slikanja", opisala je Nina kako trenutno izgleda njen život.

Stekla je veliko iskustvo, dosta prijatelja, a kako kaže, trudi se da na umu uvek ima svoje prioritete.

Nina je neizmerno zahvalna agenciji koja je i pored njenog neodlučnog stava u početku imala vere i razumevanja za nju, a više fotografije ove lepe devojke pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Lepa manekenka koja studira medicinu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!