39 GODINA MLAĐA VERENICA GODIŠTE JE NJEGOVE ĆERKE Naterao ju je da OVO promeni da bi izgledala starije a on bolje od nje

Dolf Landgen ima 39 godina mlađu devojku, međutim, mnogima nije promakla jedna promena na koju ju je navodno upravo on naterao.

Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Možda Dolfa Landgena, zvezdu "Punishera" i "Rocky-ja", dugo nije bilo moguće videti u javnosti, ali u poslednje vreme situacija se znatno promenila.

Doduše, glumac se ne odvaja od svoje 39 godina mlađe verenice, inače fitnes instruktorke Eme Krokdal, a šuška se i da će ove godine konačno stati na "ludi kamen" s obzirom da ih je u tome ranije omela pandemija.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Landgen, koji se još uvek može pohvaliti sjajnom formom ipak nije odoleo "zubu vremena", te u poslednje vreme deluje nešto umornije nego inače, no, isti komentari se mogu pročitati i za njegovu verenicu koja je inače godište njegove ćerke, i zapravo mlađa od nje par meseci.

Instagram 

Naime, mnogima nije promakla promena na koju se Ema odlučila pre par meseci, a iza koje se veruje da stoji niko drugi do glumac lično. Ema, koja je bila plavuša kada se upoznala sa Dolfom, sada je brineta, a mnogi komentarišu da zbog nove boje izgleda ispijeno i bledo, ali i dosta starije.

Izvori bliski glumcu tvrde da se on navodno ne miri sa kritikama da izgleda kao da joj je deda, te da ju je nagovarao da pređe u crnke jer je svestan da u tom slučaju razlika neće biti toliko očigledna, kao i da bi on izgledao bolje.

I zaista, kada pogledate njene stare fotografije sa svetlom kosom, Ema je i delovala kao devojka svojih godina, pa je razlika u izgledu između nje i glumca više nego očigledna.

Inače, zanimljivo je da je Dolfova i Emina veza bila ogromno iznenađenje za širu javnost. Par se prvi put zajedno pojavio 2020. godine tokom festivala u Dominikanskoj Republici, a upoznali su se godinu dana ranije u teretani.

Ema je tada rekla da nije znala ko je Dolf, a kamoli da je selebriti, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku.

Instagram Ema Krokdal je devojka Dolfa Landgena

Podsetimo, Landgen iza sebe ima dva braka. Prvi sa Peri Tom trajao je jedva godina dana. Drugi put je sudbonosno "da" rekao Aneti Kviberg sa kojom je u odnosu ostao 17 godina i sa kojom je dobio dve ćerke Gretu i Idu koja je i vršnjakinja njegove sadašnje verenice Eme i zapravo starija od nje samo dva meseca.

Dolf je nedavno istakao i da mu je drago što se njegova ćerka Ida vraća u Los Anđeles gde će nastaviti život, kao i da mu je važno da sa njom ima dobar odnos, a njoj navodno ne smeta što ljubi njenu vršnjakinju, a još njegovih fotografija sa novom verenicom pogledajte u galerji ispod:

Instagram Dolf Landgen uživa u vezi sa 39 godina mlađom devojkom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!