"HTEO JE SVADBU, JA NE... MISLILA SAM DA ĆE SE PROMENITI" Bivša devojka Novakovog brata otkrila pravi razlog RASKIDA

Bivša devojka Đorđa Đokovića Tijana Ralić nedavno je otkrila zašto su raskinuli.

Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nije tajna da je Đorđe Đoković uvek imao oko za lepe devojke. Njega smatraju i najzgodnijim Đokovićem, a iako je danas u srećnoj vezi sa manekenkom i voditeljkom, a odnedavno i preduzetnicom Saškom Veselinov, u prošlosti je njegovo srce pripadalo lepoj Tijani Ralić.

Njih dvoje su bili u vezi gotovo 5 godina, a Tijana je tada živela na realciji Beograd-Milano, s obzirom da je studirala u Italiji. Rastali su se 2019. godine zbog, kako se pisalo, česte razdvojenosti, a o detaljima raskida su ćutali sve do skoro, kada je zanosna brineta konačno odlučila da progovori. 

pritnscreen/instagram 

Ona je odgovarala pratiocima na pitanja i tom prilikom se i osvrnula na vezu sa Novakovim bratom.

"Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula?", glasilo je jedno pitanje.

pritnscreen/instagram 

"Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila", napisala je Tijana tada, a onda je usledilo još jedno pitanje o raskidu:

"Da li je teško preseći vezu nakon šest godina?"

"Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi", napisala je tom prilikom bivša devojka Đorđa Đokovića.

Nakon veze sa Tijanom, Đorđe je konačno našao sreću kraj lepe Saške sa kojom je otpočeo život posle samo 7 meseci veze. Sa druge strane i Tijana danas uživa u životu, a njen Instagram prepun je fotografija sa egzotičnih lokacijia.

Izgleda bolje nego ikada, a koliko se promenila od veze sa Đorđem pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Tijana Ralić je bivša devojka Đorđa Đokovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!