NAKON SILOVANJA UŽIVA NA ODMORU? Terao dečake da ga zadovoljavaju, tuže ga za zlostavljanje, a on se provodi u komšiluku

Kevin Spejsi je nakon stravičnih optužbi stigao u Hrvatsku na odmor.

Profimedia

Kevin Spejsi očigledno ne haje što ga terete za ozbiljne otpužbe. Glumac je rešio da "pusti mozak na otavu" i uživa, za sve pare, što se kaže, i to na hrvatskom primorju.

Glumac trenutno boravi na Braču, a na mrežama su se pojavile njegove prve fotografije i snimci, s obzirom da nakon novih tužbi nije viđen u javnosti.

Međutim, Spejsija za Hrvatsku navodno veže i posao s obzirom da će ovde snimati i novu dokumentarnu seriju, a kako mu je sud u Londonu odredio bezuslovnu kauciju, slobodan je da se kreće bilo gde po svetu.

Kevin Spejsi stigao u Hrvatsku  Youtube

Međutim, prema rečima režisera Jakova Sedlara za "24sata.hr", to je daleko od istine. Kao ponovo njegov domaćin, rekao je:

- Upravo smo na ručku.

Posle kraće pauze, nastavio je:

- Kakva serija? On je došao na godišnji odmor. Da se odmara i uživa. Spejsi će u Hrvatskoj biti do srede ujutru. Do sada, skoknuo je i do Brača - istakao je režiser.

unCrazed / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Spejsi je i ranije bio u poseti našem komšiluku - kada je snimao "Bilo jednom u Hrvatskoj", pomenutog reditelja. Važio je za jednu od najvećih zvezda, sve dok se nije povukao pre oko pet godina, kada su i isplivale prve optužbe na njegovo ime. Tada, javno je progovorio i o tome kako je u stvari gej, samo da bi se našao na još jednom stubu srama, navodno - "pokušavajući da ublaži negativan publicitet koje su optužbe stvorile".

 Međutim, nedavno su se pojavile i nove optužbe i to od strane četvorice muškaraca. Rozmeri Ajnzl, šef Odeljenja za specijalne zločine poručila je da je odobrena krivična prijava protiv Kevina Spejsija (62) po četiri tačke za seksualni napad.

- On je takođe optužen za navođenje osobe da se uključi u penetrativnu seksualnu aktivnost bez pristanka - dodala je.

Optužbe su usledile nakon pregleda i dokaza koje je prikupila Metropoliten policija u istrazi.

- Tužilaštvo podseća sve zainteresovane da je krivični postupak protiv gospodina Spejsija aktivan i da on ima pravo na pravično suđenje - dodaje se.

Shutterstock 

Glumac bi trebalo da se uskoro pojavi pred sudom, a napadi su se prema optužnici dogodili između 2005. i 2013. godine.

Spejsija godinama prate priče da spopada mlade muškarce, a svojevremeno je svet bio zgoržen pričom da je uznemiravao i 14-godišnjaka, glumca u usponu Entonija Repa.

Još 2015. godine na sajtu Defamer Gawker pušten je članak koji sadrži priče iz prve ili druge ruke nekoliko žrtava seksualnog uznemiravanja Kevina Spejsija, sa razlitičih projekata i filmskih festivala. Sve priče su anonimne, jer su osobe koje su ih podelile bile u strahu da im niko neće verovati.

Jedno od svedočanstava govori o Spejsijevom ponašanju na setu filma "Ponoć u vrtu dobra i zla", koji je sniman u Savani. Stejsi je boravio u staroj kući, koja je nekada bila Vatrogasni dom. Često je odlazio u lokalni gej bar, odakle je kući vodio maloletne dečake i devojčice, koji su ostajali kod njega i po nekoliko dana. Sve se dešavalo iza zatvorenih vrata, ali dečaci su kasnije govorili da bi Spejsi oterao devojke i ostajao nasamo sa njima.

Shutterstock 

Zlostavljanja na Harvardu

Podsetimo, tokom 1998/1999 godine Spejsi je bio gost na jednom događaju na Harvardu. Devojka koja je podelila priču rekla je da je bila u baru u kampusu sa gej prijateljem, kada se pojavio Spejsi, seo pored njih i pitao njenog prijatelja da li je voljan da se "spusti ispod šanka i oralno ga zadovolji". Spejsi je bio veoma otvoren, a devojka i njen prijatelj su pobegli iz bara.

Kevin ima tip muškarca

Jedna devojka je podelila priču o prijatelju kojem se Spejsi nabacivao u jednom restoranu. Pozvala je prijatelja da se vide, a on joj je odgovorio:

- Ja sam tu i tu, a ovde je i Kevin Spejsi koji mi je spustio ruku na butinu.

Godinama kasnije, ova devojka je počela da radi u filmskoj produkciji i šef joj je bio blizak prijatelj sa Spejsijem. Kada mu je ispričala za slučaj sa prijateljem, šef se nasmejao i rekao joj da Spejsi ima tip mladića:

- Visok, taman ten, crna kovrdžava kosa, atletski građen - tačno kako je izgledao i njen prijatelj.

Međutim, sve tužbe koje su se u međuvremenu pojavile, kasnije su povučene, a sumnja se da je Spejsi učinio sve da potplati advokate, ali i oštećene, ali te tvrdnje nisu proverene. Da li će i ovog puta uslediti isti scenario, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!