RIJANA SE PORODILA: Bebu je rodila još pre 5 dana, a iako se mislilo da se POL već zna, usledilo je iznenađenje

Rijana se porodila u strogoj tajnosti još pre pet dana, a kako strani mediji prenose pevačica je rodila dečaka.

WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rijana i Asap Roki postali su roditelji. Pevačica se porodila u strogoj tajnosti još prošle nedelje, a već poslednjih par dana, mrežama kruži skrinšot Fejsbuk posta u kom je navodno jedna medicinska sestra otkrila detalje porođaja.

Navodno je morao da bude rasčišćen ceo sprat, te sem doktora do Rijane niko nije smeo da dođe, a medicinska radnica tada je otkrila i pol bebe rekavši da je u pitanju sin.

U međuvremenu je stigla potvrda da se pevačica zaista porodila, te da je na svet donela zdravog dečaka, prenosi TMZ.

Profimedia 

Ova informacija mnoge je iznenadila jer je Rijana pre samo nekoliko meseci uhvaćena u razgledanju ženske garderobe, te haljnica i suknjica koje je potom i kupila, zbog čega je svet bio ubeđen da nosi devojčicu.

Ime koje su Rijana i reper Asap Roki odabrali za svog naslednika još uvek nije poznato javnosti. Ona je u javnosti poslednji put viđena 9. maja, kada je sa svojim izabranikom izašla na večeru za Dan majki.

J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Podsetimo, Rijana je tokom trudnoće forsirala seksepilni izgled, zbog čega se često nalazila na meti kritika.

Scott Garfitt / Shutterstock Editorial / Profimedia, Profimedia Rijana je često bila na meti kritika zbog previše oskudnog oblačenja u trudnoći.

Inače, Asap Roki i Rijana otkrili su svetu da je pevačica u blagoslovenom stanju pre nekoliko meseci nestvarnim fotografijama na kojim je pokazala stomak.

I tada su zbog otkopčane ružičaste puffer jakne koju nosi na fotkama mnogi nagađali da nosi devojčicu, ali, na kraju se ispostavilo da je ipak u pitanju sin. Pevačica je oduvek govorila da jedva čeka da uplovi u majčinske vode.

- Više od svega na svetu želim da postanem majka - priznala je Rijana.

Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- Društvo uvek ima običaj da stavlja pritisak na žene da se moraju ostvariti kao majke, a onda ako to žele, ponovo postoji problem ukoliko deca nemaju oca. Međutim, najvažnije je u životu biti srećan, a ja verujem da dete može biti srećno čak iako ima samo i jednog roditelja - izjavila je ona svojevremeno i dodala:

- Volela bih da imam dvoje ili troje dece, bez obzira na to da li imam partnera ili ne - rekla je pevačica svojevremeno, a ukoliko ste propustili kako je Rijana tada izgledala, pogledajte fotografije u galeriji ipod:

B4859 / Avalon / Profimedia, pritnscreen/instagram Popularna pevačica proslavila je 34. rođendan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!