NAKON STRAVIČNOG GUBITKA, GEORGINA PRVI PUT POKAZALA ĆERKU: Dala joj je ime koje je u Srbiji dobro poznato

Georgina Rodrigez pokazala je ćerku na Instagramu i otkrila koje ime joj je dala.

Profimedia

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo doživeli su ono što je svim roditeljima noćna mora - izgubili su bebu, međutim, porođaj je srećom preživela bliznakinja koju je ponosna mama sada prvi put pokazala na Instagramu.

Georgina je objavila fotografiju ćerkice koja se smeje, a objava je raznežila mnoge. Za kratko vreme objava je dobila skoro 5 miliona lajkova, a ispod su se ređali komentari podrške i oduševljenja.

Georgina je otkrila i koje ime je dala devojčici. "Bela Esmeralda 14.04.2022.", pisalo je ispod objave.

"Kako je lepa", "Predivna je, čestitam", "Naša lepotica", "Princeza", "Neka je Bog blagoslovi", "Lepe fotografije", samo je deo komentara njenih pratilava koji su bili oduševljeni objavom.  

Inače, ime Emseralda dobro je poznato u Srbiji, ponajviše zbog jedne od najpopularnijih meksičkih serija svih vremena, a oba nose divno značenje. Naime, Bella znači lepa, dok je Esmeralda izvedeno od "emerald", što je zapravo dragi kamen smaragd.

Podsetimo, Georgina je bila trudna sa blizancima, ali je nažalost, sin preminuo na porođaju, iako je trudnoća bila uredna, odnosno, ništa nije nagoveštavalo da bi moglo doći do ovakvog epiloga.

Nakon tragedije, Ronaldo i Georgina zahvalili su se doktorima i medicinskom osoblju koji su učinili sve što je bilo u njihovoj moći, rekavši da im samo rođenje ćerke daje snagu da nastave dalje.

Instagram 

Ronaldo je svoj istorijski, 100. gol posvetio pokojnom sinu što je rasplakalo navijače, a da svet nekad ima veliko srce dalo se primetiti još pre desetak dana na stadionu Anfield u Liverpulu kada su u sedmom minutu utakmice između domaće ekipe i Manchester Uniteda prisutni ustali i aplaudirali kako bi uputili podršku poznatom Portugalcu.

Prethodno je objavljeno da Ronaldo neće igrati utakmicu protiv Liverpula nakon iznenadne smrti sina, pa su mu navijači i igrači na terenu, u skladu sa brojem koji na dresu nosi portugalski fudbaler, simbolično pružili podršku.

Navijači pružaju podršku Ronaldu  Youtube

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!