KAKO DANAS IZGLEDA GLAVNA DEVOJKA SA BERLUSKONIJEVIH ZABAVA Sa 18 ga je PRIJAVILA i otkrila šta radi maloletnim modelima

Italijanska manekenka Ambra Gutijerez koja je svojevremeno prijavila policiji šta se dešavalo na Berluskonijevim bunga bunga zabavama danas oduzima dah lepotom.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Italijanska manekenka Ambra Gutijerez nedavno je uslikana premijeri "Mafia Mamma" i izgledala je apsolutno fantastično.

Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Crna zavodljiva haljina samo je istakla njene atribute i nestvarne obline zbog kojih je redovno na listama najlepših žena sveta. 

Ovo je jedno od njenih prvih javnih događaja na kojima se pojavila s obzirom da je od prošle godine, kada su je paparaci uslikali na plaži, nije bilo moguće videti igde. 

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Ambra je prvi put privukla pažnju šire javnosti kada se takmičila na izboru za Mis Italije, a zatim se pojavila u "GQ" magazinu, gde su je primetili moćni zvaničnici.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pre 10-ak godina bila je pozvana na ozloglašene bunga-bunga zabave tadašnjeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija na kojima su bile i maloletnice, koje su koristili za prostituciju. Manekenka je zabavu napustila i zaputila se u policiju gde je sve prijavila, a potom iznela i u medije, da bi kasnije bila i jedna od glavnih svedoka na sudu protiv Berluskonija.

printscreen/instagram 

Šta su to "bunga-bunga" žurke?

Kako su kasnije i druge manekenke izjavile na sudu, na ovim žurkama devojke su bile u kostimima časnih sestara i policajki, da bi se potom skidale za Berluskonija. Potom bi nekadašnji italijanski premijer imao odnose sa njima, a devojke su u većini slučajeva bile maloletne.

pritnscreen/instagram 

Kada je u pitanju Ambra, ona se 2015. našla u središtu još jednog skandala kada je prijavila da ju je Harvi Vajnstin uhvatio za grudi i pokušao da joj gurne ruku pod suknju, a čak je, u saradnji sa policijom, izvela pravu "filmsku akciju".

Ambra Gutijerez o Vajnstinu  Youtube

Ambra je nosila uredaj za prisluškivanje pod majicom kada je iz Vajnstina izvukla priznanje da ju je pipao. Ipak, napori ove hrabre lepotice ispostavili su se kao uzaludni – istraga je zaustavljena, a Vajnstin nastavio svoje "divljanje" po Holivudu.

Međutim, nakon mnogobrojnih optužbi od strane 80 različitih žena poznati producent je osuđen na 23 godine zatvora u Njujorku, a sada se čekaju i druga suđenja.

Danas se čini da se Ambra nije mnogo promenila od vremena kada je imala 18, a zahvaljujući nestvarnoj lepoti i dalje vredno radi u svetu mode. Krasila je naslovnice brojnih časopisa, i bila zaštitno lice velikih brendova, iako ju je sve manje moguće videti u rodnoj Italiji.

printscreen/instagram 

Manekenka italijansko-filipinskog porekla sada je najčešće u Majamiju gde je paparaci najčešće fotografišu na plaži, a još njenih novih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako danas izgleda Ambra Gutijerez.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!