IZAŠAO JE TREJLER ZA NOVOG BETMENA: Robert Patinson, neprepoznatljivi Kolin Farel i mračni remiks "Nirvane"

Ako je suditi po tizeru, čeka nas jedan ozbiljno mračan film

Wanted Dobar film počiva na dobrom negativcu

Nakon trilogije koju je režirao Kristofer Nolan, sa maestralnim Kristijanom Bejlom u glavnoj ulozi, mnogi poklonici čoveka-slepog miša bili su uvereni da o Mračnom vitezu više nema šta da se kaže. S posebnim podozrenjem gledali su na odabir nekadašnje tinejdžerske zvezde "Sumrak sage", Roberta Patinsona za naslovnu ulogu u nastavku serijala. Međutim, trejler koji se ovih dana pojavio razbio je svo postojeće podozrenje: Patinsonov Betmen biće, izgleda, mračniji i dramatičniji od svih prethodnika.

Kao glumac koji više govori ćutanjem nego replikama, Patinson je u ovom kratkom tizeru pokazao da je, praktično, savršen izbor za heroja koji se, osim sa kriminalcima, bori i sa brojnim unutrašnjim demonima.

Uz njega tu je i Kolin Farel, kog na prvo gledanje trejlera verovatno nećete ni prepoznati. Ali, s obzirom na to da je serijal o Betmenu praktično uveo pravilo da dobar film počiva na dobro odigranom negativcu (setimo se Džokera u interpretaciji Hita Ledžera), Farel svakako može da bude ponosan.

Posebno iznenađenje za mnoge predstavlja to što je kao saundtrek za trejler upotrebljen nekadašnji hit "Nirvane", "Something in the way", i to u remiksu koji je, ukoliko je to moguće, još sumorniji od originalne izvedbe ovog grandž benda.