VELIKA POP ZVEZDA DANAS ZARAĐUJE NA GOLIM FOTKAMA: Nekada najfatalnija žena sveta dovela se do neprepoznatljivosti

Od nekada prave slatkice Holivuda, Keri Kantone, danas nije ostalo ništa. Nekada slavna pop zvezda uspela je svoj izgled da upropastim estetskim operacijama.

FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Keri Katona početkom 2000-ih bila je deo jedne od najvećih pop-senzacija, britanske ženske grupe Atomic Kitten, a danas živi potpuno drugačijim životom.

Pevačica je dugo imala probleme sa alkoholizmom i mentalnim zdravljem, a kaže da se sve to odrazilo i na njenu figuru.

Velika prašina digla se kada je otkrila da je jedna od stvari koja joj je najviše pomogla injekcija popularna u Engleskoj, koja pomaže u skidanju viška. Nakon što je priznala da se, između ostalog, poslužila i tom prečicom, javnost se okrenula protiv nje. Međutim, Keri je pored injekcije potpuno promenila ishranu i svakodnevno vežba - nedavno je bila na odmoru u Španiji gde su paparaci zabeležili da čak i tamo vežba svakog dana.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, screenshoot/instagram Keri Katona sa viškom kg i bez

Keri se, nakon što je smršala, podvrgla liposukciji, operaciji zatezanja kože i stomaka, a nedavno je pokrenula i "Only Fans" nalog, gde pristup svom sadržaju naplaćuje 20 funti, čime se pohvalila na svom Instagramu.

"Radite ono što volite i volite ono što radite", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira u čipkastom donjem vešu, te je pozvala fanove da je zaprate na stranici gde se ovakav sadržaj naplaćuje.

Na ovaj potez se odlučila kako bi se izvukla iz bankrota, a uz nage, prodaje i fotografije svojih stopala, piše Daily Mail.

Keri je prvi put bankrot proglasila 2008. godine kada je ostala i bez svog 1,23 miliona funti vredne kuće, a bankrotirala je navodno i 2018. godine.

Osim s novcem, nije imala sreće ni u ljubavi, a zbog brojnih estetskih zahvata dovela se i do neprepoznatljivosti.

Nedavno je u intervjuu za britanski The Sun otkrila da je trpela zlostavljanje od strane svog trećeg supruga, Džordža Kaja, koji je preminuo od predoziranja 2019. godine. S njim je bila u braku od 2014. godine, a razveli su se 2017.

Shutterstock 

Priznala je da se dugo sramila jer je bila žrtva zlostavljanja te se prisetila i kako se jednom sakrila u ormara kako bi izbegla njegov bes.

screenshoot/instagram 

U intervjuu se prisjžetila i teškog djetinjstva, kao i perioda nakon raspada benda koji ju je proslavio.

"Počela sam da se drogiram sa 14 i kada se Atomic Kitten raspao vratila sam drogi", priznala je Katona koja poslednjih godina umesto pevanjem pažnju javnosti privlači svojim izgledom koji je upropastila preteranim estetskim zahvatima.

A nakon tri propala braka, Katona je 2018. godine pronašla sreću s osobnim trenerom Ryanom Mahoneyem za kojeg se verila i koji joj je pomogao i u gubitku kilograma koje je nakupila nakon teškog životnog perioda.

U galeriji pogledajte kako je Keri izgledala nekad, a kako danas nakon niza estetskih operacija:

Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia, screenshoot/instagram Keri Katona nekad i sad