ŠLIC DO PUPKA I NIŠTA MANJI DEKOLTE: Angellina u nesvakidašnjem izdanju, a najveću pažnju privlači instalacija na glavi

"Moj tim i ja svi zajedno mozgamo o mojim kreacijama", otkrila je pevačica.

Youtube

Srca publike osvojila je za veoma kratak period. Samom svojom pojavom, mlada umetnica Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, ostavila je trag na muzičkoj sceni.

Sada je otišla korak i dalje i pojavila se u nesvakidašnjem izdanju pred kamerama "deToxica". Naime, pevačica je nosila haljinu u vojničkom stilu koja je imala dubok slic i ništa manji dekolte, a ceo stajling upotpunila je širokim kožnim pojasom u crnoj boji.

Ipak, ono što je privuklo najviše pažnje to je neobična instalacija na njenoj glavi u vidu paž frizure napravljene od zlatnih lanaca.

Youtube 

- Moj tim i ja svi zajedno mozgamo o mojim kreacijama. To se dešava u kasnim večernjim satima. Odvrnemo muziku i onda probavamo sve. Zajedno, timski! - ispričala je Angellina.

Njene numere, rado slušaju sve generacije, a  priznala je šta je ono što nju “radi”, kao i to čime ne bi mogla da se bavi.

– Sve što je kreativno, sve što se stvara, mene i radi, i puni mi energiju. Tako da mi to nije teško. Ne bih mogla da radim neki posao u kancelariji, da mi svaki dan bude isti i da ustajem ranije. To ne bih mogla, ali u ovome što radim, zaista uživam – istakla je pevačica i dodala, čime bi se bavila, a da to nije pevanje.

Instagram 

- Sigurno nekom umetnošću, ne znam, recimo dizajnom, to sam studirala – rekla je Angellina.

Osim toga, ona se osvrnula na popuštanje epidemioloških mera ustanovljenih usled pandemije korona virusa.

- Srećna sam što se stvari polako vraćaju u normalu, što ponovo počinjemo da radimo. Jako dugo sam bila statična i nedostajalo mi je da radim. Vredna sam, spremam svašta nešto - zaključila je pevačica.

Instagram