Koliko želja preovladava sve što je moguće i nemoguće, dokazuje sav trud, napor i neodustajanje Goce Tržan. Pevačica je nekoliko puta otvoreno govorila o vantelesnoj oplodnji, a s obzirom na to da je sa suprugom Rašom Novakovićem već godinama u braku, Goca željno iščekuje još jedno dete.

Iako smo više puta imali priliku da čujemo Gocino isticanje da samo žene koje vode borbu za potomstvo znaju koliko je to težak proces, pevačica je odlučila da jednom objavom ohrabri one koji idu tim putem.

„Upravo sam izašla s klinike za VTO. Zbog korone ne možemo ulaziti sa pratnjom. A ispred klinike muževi šetaju oko kola, krše prste na rukama, nervozni, uzbuđeni, uplašeni, brižni. Bravo i srećno momci, da vas sačekaju dobre vesti“, poručila je Goca i dodala:

„Želim da pozdravim i poklonim se svim brižnim i saosećajnim muževima i partnerima koji prolaze sa svojim ženama kroz strahove, neuspehe, iščekivanja, razočaranja, suze, bolove, radosti, žalosti… Znam kako vam je, zato vam neizmerno hvala što postojite i što ne odustajete od nas“, poručila je ona.

Kakav efekat! Nakon ove objave, mnoge žene su se javile Goci i podelile njihovo dosadašnje iskustvo kada je reč o vantelesnoj oplodnji.

Goca je nekoliko puta istakla da o svemu ovome govori javno jer mnoge žene ovaj proces smatraju tabu temom.

Mi kažemo BRAVO GOCO, tako nastavi a Wanted! redakcija ti želi ostvarenje ovog cilja.