Lepa glumica i nekadašnja Mis Sveta, Prijanka Čopra, svojevremeno je objavila na svom Instagram profilu fotografiju iz perioda rane adolescencije, zbog koje su joj pratioci mahom poručili da "ne liči na sebe".

Glumica danas ima uspešnu karijeru, a u više navrata je spominjala psihološko zlostavljanje kroz koje je prošla rokom školovanja, ali i rasističke uzvrede. 

O svemu je što je doživaljavala sa samo 17 godina podrobnije je pričala kada je najavila svoje memoare "Nedovršeni", i tim povodom je u medijima izjavila da su je u ranoj mladosti vređali zbog boje kože i govorili joj da je ružna.

Prijanka je podelila fotografiju iz vremena kada je bila manekenka u usponu. U memoarima "Unfinished" pričala i o tome kako je prošla kroz agoniju zbog maltretiranja kome je bila izložena nakon neuspele operacije nosa. Tada su joj, rekla je glumica, nadenuli nadimak "plastična Čopra".

Prijanka je priznala da je da jeimala korekcije nosa. Razlog tome bila je polipektomija, međutim, operacija nije prošla kako treba, zbog čega je, kaže, postala meta podsmeha cele Indije.

prijanka copra
printscreen/instagram/priyankachopra 

- Polipektomija mi je zvučala kao rutinska procedura. Nažalost, u mom slučaju, ispostavilo se da nije tako jer mi je hirurg slučajno skinuo deo nosa, zbog čega se ceo nos "urušio". Bila sam preplašena, užasnuta. Izgledala sam potpuno drugačije. To više nisam bila ja - piše Prijanka.

Polipektomija je mala hiruška intervencija, koja podrazumeva odstranjivanje polipa u celosti. Uglavnom su u pitanju benigne izrasline, ali se preporučuje da se otklone jer mogu da pređu u maligne. 

Nakon intervencije usledilo je još nekoliko estetskih zahvata, dok se Prijanka nije navikla na svoje novo lice.

- Sva ta priča oko mog nosa i boje moje kože je učinila da se osetim manje vrednom, nesigurnom u svoju budućnost. Međutim, sada znam da je moja snaga u mojoj različitosti. Da posedujem klasičnu lepotu, bila bih kao i sve druge lepotice, a ne bih bila ja - piše Prijanka.

prijanka copra
Shutterstock 

Nakon što je Prijanka osvojila titulu Mis sveta, kaže da je imala razgovor i sa poznatim režiserom koga nije imenovala.

Shutterstock, Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia Prijanka Čopra važi za jednu od najlepših žena sveta

- Nakon par minuta razgovora, rekao mi je da ustanem i okrenem se oko sebe. Dugo me je gledao, a onda mi rekao da moram da operišem grudi, vilicu i da "dodam malo mesa na zadnjicu". Rekao mi je da, ako hoću da budem glumica, moram da popravim svoje proporcije, kao i da će mi preporučiti sjajnog stručnjaka - prisetila se Prijanka. Sa sastanka je izašla potpuno urušenog samopouzdanja, pitajući se da li je uopšte moguće da uspe u tom poslu. Iz razgovora o filmu je izašla, ali kaže da je sada rešila i da govori o tome jer mnogo devojaka prolazi kroz iste stvari.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!